Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet komoly kapcsolata egy csinos nővel egy pénisz
amputált férfinak?
Gondolom igen,lehet, ha az a lesavazott nemiszervű nő a hìrekből szerelmet,párkapcsolatot talált.
2019. febr. 27. 12:55
2019. febr. 27. 13:06
Ha a nőnek nem a f..ok az elsődleges szempont es le tud mondani róla akkor igen.
Nekem se tudott a párom, engem abszolut ndm erdekelt megoldottuk mashogy....sokkal jobb ia volt. De nehezen fog talalni, párom is azt mondta mig keresgelt, 1000ből ha 1 .....és akkor meg csomó másnak is stimmelnie kell ugye.
2019. febr. 27. 13:10
Szerintem lehet így is komoly kapcsolata. A szexet máshogy is meg lehet oldani.
2019. febr. 27. 13:15
Persze, lehet, de akkor ne csodálkozzon senki sem, ha férfi prostihoz fog járni a nő vagy szeretőt keres. Nyugi, az csak testiség, téged szeret és a másokkal való szex nem jelent neki semmit. :)
2019. febr. 27. 13:20
6/15 A kérdező kommentje:
Mondom hogy erekcióra képes.... Úgy beszéltek róla mintha képtelen lenne a szexre és kielégíteni egy nőt aktus révén
Egy ilyen testi problémával nem lesz férfi a nők szemében. Találhat párt, de sokkal kisebb eséllyel indul, mintha ott lent minden rendben lenne.
2019. febr. 27. 14:15
Ez borzasztó lehet neki, főleg a msi vilagban, shol mindenki csak a külsőségekre hajt:(
2019. febr. 27. 14:24
9/15 A kérdező kommentje:
8. Igen? Azt mondod mindenki ennyire a külsőségekre megy? Nincsenek kedves aranyos átlagos külsejű nők, akiknek a lelki dolgok a fontosak.
1millióból talán egy ilyen.
Nem kell minden pc dumát bevenni, a világ sajnos ilyen....
(De azért ne adjafela reményt, engem már csecsemőkoromban temetni akartak, s mégis itt vagyok..................)
2019. febr. 27. 14:32
Kapcsolódó kérdések: