Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Kimozdultam a komfortzónámból,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kimozdultam a komfortzónámból, és szeretnék ismerkedni. Próbálkozott egy lány, egy órán keresztül, nagyon csinos volt, én mégis arra törekedtem, hogy lerázzam. "Sikerült" mással fejezte be az estét. Nem tudok kiigazodni magamon, mi történik velem?

Figyelt kérdés
2019. márc. 12. 22:50
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
37%

Sajnállak, mert tudom mit érzel. Hasonló helyzetben vagyok. Még a kor is stimmel.

Amikor olvastam a kérdést, azt hittem odament hozzád és egy óra hosszáig beszélgettetek. De látom lényegében nem történt semmi. Lehet észre sem vett a csaj, legalábbis nem tudatosan. Csak egy lehetőséget szalasztottál el. Valószínűleg egy koktélért cserébe max. egy szopást kaptál volna, de csak ha tudod hogyan kell ezt egy nőnél elérni (=alfa vagy).

Én nem erőltetném a dolgot, úgyis tudom, hogy nem tudnék leszólítani senkit, főleg nem egy ribit. Akkor már inkább az utcán, még akkor is ha ötször akkora esély van a pofáraesésre. Az utcán legalább otthonosabban mozgok (=komfortzóna), egy bár számomra idegen hely.

2019. márc. 13. 08:11
 12/19 anonim ***** válasza:
76%

Előző! Aki alfázik mint te, nem csodálom, hogy nem megy neki semmi. Sőt meg is érdemlitek, mert barátnő egyáltalán nem való nektek, amíg más szarságait, próbáljátok magatokra erőltetni.

El kéne felejteni ezt a baromságot és magadat adni, szeretni magad azért aki vagy, hogy másokkal megszerettethesd magad és esetleg szimpátiát válts ki és vonzalmat másból! Ehhez nem kéne más, csak tisztában lenned magaddal, a férfiasságoddal, azzal, hogy férfiként az a dolgod, hogy kezdeményezz, és ezzel számolj arra is, hogy kudarc is lehet a vége. Ugyanis aki kezdeményez, aki harcol, az el is bukhat, ez természetes velejárója a dolognak. Ha bukta van? tanulsz belőle, megkérdezed magadtól, mit csinálhatnék másként, és emelt fővel tovább állsz!

2019. márc. 13. 08:42
 13/19 anonim ***** válasza:
A negatív és pesszimista hozzáállásodon kell változtatni. Tipikus önsorsrontás, amit csinálsz. Az a kép, amit az ember a fejében megteremt, nevezzük álmoknak, céloknak az segít is megvalósítani a valóságban is. Amíg a fejedben nincs rend, addig az életedben sem lesz. Jöhetnék ilyen Titok c. könyvvel, filmmel, meg hasonlókkal, valamennyire ezo kategória, de ha érted a lényegét tényleg így működik a világ. Ha mersz nagyot álmodni, akkor sikerülHET! Ha még álmodni sem mersz, akkor meg tutira nem fog sikerülni.
2019. márc. 13. 08:45
 14/19 anonim ***** válasza:
10%

Miért, tán nem lehet alfának nevezni olyan embert, aki különösebb erőfeszítés nélkül tud a bulikában kislányokat rávenni egy pippantásra? Ez egy típus. Szerintem az alfa a ribi férfi megfelelője. Én nem akarok ribi lenni. Ez részint adottság, nagyobb részt vérmérséklet/hozzáállás kérdése. Én nem vagyok ilyen, gondolom a kérdező sem, sőt talán te sem!

2019. márc. 13. 09:15
 15/19 anonim ***** válasza:
0%

Nincs megtiltva törvényileg, hogy kezdeményezzenek a nők, utálom az ilyen játszmázásokat. Mik vagyunk mi, gondolatolvasók?

Az a baj, hogy már nem fogjuk megtudni soha, hogy mit akart ez a lány. Lehet, hogy tényleg nem akart semmit, csak tollászkodott.

2019. márc. 13. 11:03
 16/19 anonim ***** válasza:
60%
Így van előző, majd biztos fel fog állni a nő, és megkéri, hogy ülj már le közénk, mert olyan jó lenne. :D
2019. márc. 13. 12:11
 17/19 anonim ***** válasza:
Előző, még ezt is meg lehetne tenni, nem pedig találgatni, hogy vajon mit akarhat. Mi ördögtől való van ebben? Azt hiszed, hogy mindenki olyan bátor, mint te? Ha meg egyik fél sem mer lépni, akkor sajnos így jártak, ez van. De ahogy írtam, ez esetben nem egyértelmű, mit akartak.
2019. márc. 13. 14:39
 18/19 anonim ***** válasza:
60%
#13 hoz csatlakozom. Fejben új hozzáállást kell beépíteni. A sokszor ismételt ítéleteidet magadról egy olyan hangvételűre vàltani, ami által tudat alatt sem tartod magad a megszokott keretek között. Azt mondják ~21 nap egy új szokás beépítése, esetünkben a gondolatmeneted átformálása
2019. márc. 13. 18:48
 19/19 anonim ***** válasza:

Nos... szakemberrel próbáltad meg beszélni ezt? Vannak az ún. Kognitív torzítások. Ennek érdemes utána nézni. Röviden arról van szó, hogy Előre lepörgeted magadnak a lehetséges végkifejletet ami valószínűleg nem reális. Vagy fekete fehér gondolkodásmód, ha valami nem sikerült akkor tulajdonképpen nem is csináltál semmit.

[link]

A trolloknak pedig:

Igen.. Igen rúgjatok bele még nagyobbat.. (Hiszen , ha volt olyan hülye , hogy századjára is feltettek egy ilyen kérdést akkor itt mindig van pár jómadár aki önjelölt meg mondó embert játszik.. "Há akkó miéé ír ki kérdést ha nem írhatom le neki-e höh" -Gondolom valami ilyesmit gondol aki ilyen aránytalanul suttyó módon szól be neki.. Gyerekek lassan be kéne írni a gyakorira, hogy Itt az idő bezárni ezt az oldalt.. Semmi értelme, mert vagy válaszadók trollkodnak vagy ők vádolják azzal a kérdezőket..

2019. ápr. 15. 19:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!