Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Láttatok már csinos, igényes, de mégis borzalmasan ronda nőt?
(Akinek nincs semmilyen betegsége, nem érte baleset stb.)
Én magamon kívül még nem, de nagyon remélem, hogy vannak sorstársaim.
Úgy látom, hogy aki egészséges és egy kicsit is ad magára, az általában megüti az átlagos szintet.
Én ezt nem értem a saját életemben sem. Még utcán is szólítottak le mindig is, kihívóan soha nem öltöztem, csinosan szoktam sokszor.
Az arcom nem szimmetrikus, [link]
mint neki (a szemeim nem egyvonalban vannak. (szerintem azért, mert kicsi korom óta az egyik szemem éleslátása nagyfokban eltér a másik szememtől, óriási különbség van a két szemüveg üveg vagy kontaktlencse erőssége között. És mégis nők is férfiak is mondták már, hogy szép vagyok. Nem értem, hogy hogy lehetne ez. Szóval igen, én ilyen nő lehetek, mint te. És mégis.. (ja, és ha akartam társat, mindig hamar találtam egész tinikoromból fogva.
Szóval tényleg lehet, hogy igaz a kusgárzás duma, meg a mosoly, meg a belső értékek.. Ezek szerint kell, hogy legyen benne valami..:-)
Fel a fejjel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!