Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg minden nőnek más a szép? Tehát lehet olyan hogy egy pasit szinte minden nő csúnyának tart de mégis vab egy csinos nő aki helyesnek tartja?
Nekem volt ilyen élményem, az egyik exemmel. Amikor együtt voltunk, rengeteg ismerőstől, rokontól kellett hallgatnom, hogy milyen csúnyácska, semmi vonzó nincs benne, mit eszek rajta stb. De nekem bejött, jó pasinak tartottam, vonzó volt és helyes a szememben. Aztán végül tök más dolog miatt mentünk szét, tehát nem azon múlt, hogy másoknak ő nem tetszett.
(Ja és csinos nő vagyok, több párkapcsolatom is volt már.)
Ilyen nem létezik sajnos,bárcsak így lenne... akkor még lenne remény a nem helyesnek születő férfiaknak is. De nincs.És ez a valóság...
A nőknek kizárólag a helyesnek született férfiak kellenek,tapasztalat sajnos.
Ha nem születtél annak,szóba sem állnak veled...
24/F
Vicces,mert nagyon sok nő állítja ezt,hogy jajj hát neki nem,meg blablabla....
Közben pedig a valóságban 1-2 kivételtől eltekintve ami 100000-ből 1 talán, mind csak "helyesnek született" férfiakkal vannak együtt,szóval nem kell ez a kamu duma....
24/F
4-es!
Te meg vagy keseredve és rossz indulatú vagy, azért írsz marhaságokat.
Értsétek meg. Minden nőnek és minden férfinak, mást jelent a szép. Nem vagyunk egyformák, más az ízlésünk mindannyiunknak.
Ez férfinél és nőnél is egyforma.
Van egy bizonyos standard, ami alatt az illetőt a társadalom nagyrésze csúnyának tartja. Ez kb.az emberek 5-10%-a.
Van egy bizonyos szépségideális, ami felett az egyént a társadalom nagyrésze jóképűnek/csinosnak tartja. Szintén kb. 5-10%.
A maradék 80-90%-os szórásban pedig teljesen egyéni, hogy ki mit preferál. Ráadásul a fent említett tényezők csak a külsőre vonatkoznak - hiába jóképű valaki vagy csinos, ha belsőleg nem illetek össze.
Bocs,de nem rosszindulatú vagyok,csak leírom a valóságot,amit látok és tapasztalok a saját bőrömön mindennap... ha látnád mennyire ügyet sem vetnek rám a nők a mindennapokban,sőt olyan tekinteteket látok,amik kb. lenéző,undorodó tekintetek nőktől. És igen nem egy darabtól,meg nem kettőtől...
Egész életemben ezt kaptam kb.,pedig adok magamra,csúnya sem vagyok igazából,csak nem születtem szimplán jó genetikával,helyesnek...
A belső tulajdonságokat meg pont itt a lényeg,hogy addig meg sem akarják ismerni a nők,amíg nem tetszel nekik külsőre. Tehát lehetsz te belsőre a világ legjobb embere is, ha nem vagy tökéletes külsőre,esélyed sincsen sajnos a nőknél...
24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!