Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nem tudok csajozni, mi lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudok csajozni, mi lehet a baj velem?

Figyelt kérdés
A személyes kezdés nem megy, inkább kerülöm az ilyet, mert csak beégek. Viszont az online udvarlás sem megy. Megválogatom, hogy kit húzok jobbra, mert nem vagyok úgy, hogy bárki jó, csak egy kapcsolat legyen belőle. Így is csak annyit tudok elérni, hogy az adott lánynak lesz egy kapcsolata, de mással. Volt már egy kapcsolatom, de nekem ez egy fajta lehetetlen küldetés. 23/F

2019. márc. 12. 07:10
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

Nesze semmi fogd meg jól.

Már értem, hogy miért nem akar senki se veled lenni, mert még egy kérdést magyarázó szöveggel se tudsz normálisan kiírni úgy, hogy minden információ benbe legyen.

Semmit nem írsz magadról, viszont elvárod, hogy kitaláljuk, hogy neked miért nem megy az ismerkedés.

Talán egy életunt, búvalb..szott, negatív energiavámpír kisugárzású srác vagy semmi érett belső értékkel.

2019. márc. 12. 07:24
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
*jav: benne
2019. márc. 12. 07:24
 3/16 anonim ***** válasza:
22%
Nem nézel ki elég jól.
2019. márc. 12. 07:38
 4/16 anonim ***** válasza:
91%

Nem kellett volna az elmúlt 10 évben a gép előtt kockulni. Mert tudod fiam ezeket a "nőkkel beszédbe elegyedni" című köröket

13-16évesen futjuk.

2019. márc. 12. 07:56
 5/16 anonim ***** válasza:
91%

Nincsenek legalább csajozni tudó jó barátaid, akik megtaníthatnának pár dologra?

Nekem rohadt sokat segített, hogy a két legjobb barátom gimiből (akik mai napig is azok), jól értenek a nőkhöz és nagyon sok mindent tanultam tőlük az évek alatt, pedig tizenévesen hatalmas balhere voltam és csak 21 évesen veszítettem el a szüzességem.

25/F

2019. márc. 12. 08:23
 6/16 anonim ***** válasza:
Szarul nézel ki haver, szóval ne nagyon válogass, mert egyedül maradsz.
2019. márc. 12. 09:51
 7/16 anonim ***** válasza:
#1: Egyetértek. Sokan tényleg nem tudnak egy normális szöveget sem összerakni. Viszont a dolog másik része meg az, hogyha leírja, hogy rosszul néz ki, akkor megkapja, hogy biztos nem az a baj.
2019. márc. 12. 13:01
 8/16 anonim ***** válasza:

Sok embernek nincs reális önképe magáról. Ez olyan, mikor egy már anorexiás vékony csaj a tükörben magát kövérnek látja.

A szépség pedig mindenkinél mást jelent. A külső mellett a belső értékek is fontosak.

2019. márc. 12. 13:19
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

#8: Az önkép sokaknál tényleg nincs rendben. A gond azzal van, hogy az egyik nemnél ezt úgy hozzák fel, hogy rendben van az önkép.

Az önkép szintjének kialakulására hatással van a környezet. Ha egy férfi azt látja, hogy tényleg egy nő sem néz rá úgy, hogy akarja őt, akkor kialakul benne, hogy nem néz ki jól. Ilyenkor jellemzően jönnek az ismerősök, akik megmondják, hogy áá, nem is nézel ki rosszul és hasonló szövegek, amik nem őszinték, csak a másik megnyugtatásáról szólnak. Ilyenkor elkönyvelik ezt a férfit úgy, hogy rossz az önképe, pedig naponta tapasztalja, hogy jó.

Nőknél azért az anorexiás vékony csaj szint más. Egy csomó nőt ismerek, akik a környezetükből naponta kapják a pozitív visszajelzéseket, amiket a rosszul kinéző pasik nem. És mégis úgy gondolják, hogy nem néznek ki jól. Na, náluk tényleg baj van az önképpel.

Az, hogy a szépség mindenkinek más, jól hangzik, de nem sokat javít senki helyzetén. Mindenkinek más, de van egy szűk skála, amin jellemzően mozog. És ha képben van ezen a skálán egy jobb kinézetű ember, akkor azt választja mindenki.

A belső értékek tényleg fontosak, de amikor valakivel találkozunk, akkor nem azt látjuk, hogy ő mennyire megbízható, hanem azt, ahogy kinéz. Az ösztönök, a hormonok pedig beindulnak.

2019. márc. 12. 13:29
 10/16 anonim ***** válasza:
50%
Ez tényleg hihetetlen. Miért a semmitmondó, ócska, rosszindulatú válaszok kapnak 100 százalékot? Az olyan ritka jók, mint a 9esé pedig nincsenek is értékelve.
2019. márc. 12. 14:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!