Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A tinderen miért nem válaszolnak az első üzenetváltás
után a nők?
Figyelt kérdés
Saját példa: szuperlájkoltam a lányt, mert láttam valamit benne. VIsszajelölt. Köszöntem neki és reagáltam a bemutatkozó szövegére. Visszaköszönt, válaszolt, majd megkérdezte, hogy az egyik képem milyen apropóból készült. Erre válaszoltam, és itt meg is akadt a beszélgetés. És ez nem egy elszigetelt eset, hanem nagyjából ez az általános. Egyszerűen nem értem ezeket a nőket. Ha nem akar beszélgetni, akkor minek válaszol, vagy minek van fent egyáltalán? Vagy mit várnak el ilyenkor, mi lenne nekik az a válasz, ami után nem szakad meg egy mondatot követően a beszélgetés? Tényleg nem értem, mit várnak.
A hiba nem benned van. A rendszer ilyen. Lehet, ha megismer valaki beszélgetések után, vele vicces is leszel. Azt látom gondnak a mai lányoknál, hogy becsaphatóak, túl könnyen. (állatvilág, ösztönök)
Amelyik hím a díszes tollait jobban táncoltatja azzal párzanak, majd a tojò egyedül lesz hagyva 1-2-3 fiókával és nem érti.....
Közben meg a szerényebb, nem nagyarc (akit hagyni kellene kibontakozni) lehet messze jobb sok mindenben, mint a "nagy-arc".
Fordítva is igaz. Egymást (nô-férfi) nem tiszteljük. Mit vársz?
Nem válaszol, nem tisztel.....önmagát sem.
Biztos, hogy ilyen oldalakon szeretnél párt találni?
2019. márc. 21. 03:16
22/29 A kérdező kommentje:
Dehogy, egyáltalán nem ilyen oldalon akarok párt találni. Csak épp nem tudom, merre lehetne keresgélnem. Bármerre nézek, mindenhol már több éve foglalt lányokat találok. Persze, válogatok én is, de most őszintén, talán nem kéne? Hiszen a páromat keresem, nagyon nem mindegy, hogy milyen nővel kezdek közös jövő tervezésébe. Sok lánnyal nem tudok mit kezdeni, mert nem gondolnak semmit a világról, vagy csak egyszerűen taszít a személyiségük. Sajnos azt látom, hogy a nevelés hiánya elszállttá teszi őket. Mivel egész fiatal korukban jelentkeznek értük pasik, a meg nem érdemelt népszerűség a fejükbe száll, egoisták lesznek. Én pedig utálom az egoista nőket, egyszerűen nem áll jól nekik, és nem tudom férfinak érezni magam mellettük.
2019. márc. 21. 10:38
23/29 A kérdező kommentje:
Legfrissebb példám: szuperlájkoltam egy lányt, elkezdtünk beszélni. Feltűnően hosszú haja volt, erre tettem egy vicces dicséretet. Megkérdeztem, mivel foglalkozik, majd elmondta. Én is leírtam, hogy én mivel, majd megkérdeztem, hogy hol dolgozik. Erre eltűnt.
Azért frusztrálnak ezek a dolgok **rvára, mert még csak nem is arról van szó, hogy ne adna neki esélyt, mivel visszajelöl. Azt nem értem, hogy ha valaki ad neki egy esélyt, akkor miért b**zik reagálni. Vagy tényleg valaki, aki akkor májer, hogy tudja, mitől bolondulnak a nők, írja már le, hogy hogy néz ki egy "izgalmas" párbeszéd!
2019. márc. 25. 15:12
24/29 anonim válasza:
Gondolom olyan jó első benyomást sikerült bennük kelteni, hogy sokkot kaptak és azóta is a megfelelő reakcót keresik
2019. márc. 25. 16:25
25/29 A kérdező kommentje:
Biztosan. Sokkoltam őket azzal, hogy megkérdeztem, hogy mivel foglalkoznak, miután visszajelöltek. Borzasztó. Biztos csak én lehetek a hibás.
2019. márc. 25. 18:37
26/29 anonim válasza:
Írtad, hogy megkérdezted, hogy hol dolgozik, és lehet, hogy ez olyan dolog volt, amit nem osztana meg egy idegennel, mert azért mi nők félünk...
De ha én nem akarok beszélni róla, akkor nem mondom meg. Tőlem is szokták kérdezni, és én sem mondok konkrét helyet félelemből. A legtöbben ilyenkor sértődöttek lesznek. Lehet, hogy ezt akarta elkerülni. Nem tudom.
Velem is van ilyen, és fogalmam sincs miért. Ma leírtam egy palinak, hogy tegnap "napoztam" a egyek téren a lakhelyemen, következő pillanatban megkérdezi, hogy az hol van, aztán mire válaszoltam volna, már unmatch volt... Van ilyen sajnos.
2019. márc. 25. 20:41
27/29 A kérdező kommentje:
De akkor hogy kezdjek el egy beszélgetést? Engem se érdekel, hogy hol dolgozik, de mi a jó istent kérdezzek tőle? Írta, hogy tanít, hát gondolom, megkérdezem, legalább annyit leírhatott volna, hogy általános v. középiskolában. Imádom, h bármit kérdezek, az rossz, és mindig én leszek a hibás. A f*zért kell visszajelölni, ha nem hajlandó beszélni. Mondja azt, hogy nem is jövök be, aztán helló.
2019. márc. 25. 20:46
28/29 anonim válasza:
U.ez megy nőként... Ha már rékérdezek a foglalkozásra, akkor pénzéhes 3,14csa vagyok... Nekünk sem könnyű, elhiheted.
2019. márc. 25. 21:02
29/29 anonim válasza:
Mert te a felső 20%-ot húzod jobbra, szerencsétlen kérdező meg örül ha válaszol neki valaki. Mi az, hogy nem könnyű? Talán le kellene szállni a földre...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!