Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A tinderen miért nem válaszoln...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A tinderen miért nem válaszolnak az első üzenetváltás után a nők?

Figyelt kérdés
Saját példa: szuperlájkoltam a lányt, mert láttam valamit benne. VIsszajelölt. Köszöntem neki és reagáltam a bemutatkozó szövegére. Visszaköszönt, válaszolt, majd megkérdezte, hogy az egyik képem milyen apropóból készült. Erre válaszoltam, és itt meg is akadt a beszélgetés. És ez nem egy elszigetelt eset, hanem nagyjából ez az általános. Egyszerűen nem értem ezeket a nőket. Ha nem akar beszélgetni, akkor minek válaszol, vagy minek van fent egyáltalán? Vagy mit várnak el ilyenkor, mi lenne nekik az a válasz, ami után nem szakad meg egy mondatot követően a beszélgetés? Tényleg nem értem, mit várnak.
2019. márc. 11. 21:27
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
Jó, akkor aki szerint unalmas vagyok, az mondja meg, hogy mit kéne írnom, hogy ne legyek az. Van egy képem, amin egy teve mellett vagyok, és egyszer egy csaj kérdezte, hogy hol készült. Gondoltam, poénosra veszem, és azt írtam neki, hogy a hátsó kertben, és néha adok neki egy kis kaját, mikor bedugja a fejét az ablakon. Erre valami olyasmit írt, hogy "egy újabb hülye, aki g*cire eredetinek képzeli magát". A lényeg az, hogy semmi nem elég jó.
2019. márc. 11. 22:13
 12/29 anonim ***** válasza:

Ha találsz valakit, akivel megvan az összhang, annak nem leszel unalmas. Nem kell mindenkinek hinni, aki itt írogat neked. Mi nem ismerünk, csak találgatni tudunk az olvasottak alapján.

Nekem amúgy szimpatikus vagy.

2019. márc. 11. 22:23
 13/29 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2019. márc. 11. 22:25
 14/29 anonim ***** válasza:

Azért arra kíváncsi lennék mi van azon a képen.

A szuperlájk használatát szerintem hagyd el. Személyes és mások tapasztalatai alapján általában azok a legfurcsább férfiak akik szuperlájkolnak. Egy ideje nálam automatikusan balra megy mert korábban csak komplexusos és kicsit zakkant pasiktól kaptam és semmi jó tapasztalatom nincs vele.

Nőként amúgy több üzenetet kapsz, azokkal szoktam beszélgetni akiknek a stílusa jobban tetszik.

Egy frissen regisztrált nőnek rengeteg párja van, ha csak a töredéke ír rá az is sok. Nem lehet 20-30 beszélgetést normálisan fenntartani.

Ha rendszeresen tinderezel persze kikopnak és nincs annyi új pár így üzenet sem.

De ha kifogsz egy újoncot nagyobb eséllyel kerülsz szanálásra.

2019. márc. 11. 23:13
 15/29 anonim ***** válasza:

Egyszerűen arról van szó, hogy rajtad kívül több sráccal is beszélget.

Aki a legjobb party számára, azzal foglakozik, többi kuka.

2019. márc. 11. 23:25
 16/29 anonim ***** válasza:
Nekem tetszett volna a tevés poénod.:D De ez én vagyok. Örülnék, ha ilyen eredeti lenne mindenki, de nem az. A legtöbb pali nagyon sötét, és semmi motivációja vagy érdeklődése nincs, a legtöbb kép pedig egy közeli szelfi a kocsiban vagy a tükör előtt.
2019. márc. 12. 05:43
 17/29 anonim ***** válasza:
A tevés poénról jutott eszembe:én teljesen kivagyok az ilyen vicceskedéstől tinderen.Ha a bemutatkozójából sem lehet tényeket kihámozni, csak poénokat (szerintem gáz, kb lehervadok tőle), akkor automatikusan megy balra, nem tudom komolyan venni.
2019. márc. 12. 07:22
 18/29 anonim ***** válasza:
Nem vagyok egy nagy tinder szakértő, de az unokahúgom egész nap a telefonját nyomkodja, alig lehet vele beszélgetni. Elmondása szerint ez szórakoztatja, foglalkoznak vele többen is, számára ez izgalmas. Mindig van új jelentkező, aki már sablonos vagy unalmas az megy a levesbe. Hozzáteszem, hogy egyik sráctól sem akar semmit, de amíg nem találkozik az "igazival" addig ez számára így jó, mert foglalkoznak vele.
2019. márc. 12. 09:14
 19/29 anonim ***** válasza:
Mert az eltelt 35 percben már matchelt a következő alfa görénnyel.
2019. márc. 12. 09:16
 20/29 A kérdező kommentje:

#17: Figyelj, erre egyszerűen már nem tudok mit mondani. Ha most leírom, hogy a bemutatkozó szövegem eredeti, szellemes és érdekes, elhiszed? Nyilván nem, mert akkor még a végén nem én leszek mindenért a hibás. Csak az a megoldás jöhet szóba, hogy én ítélem meg rosszul, bennem van a hiba. Holott a tinderről pont tudjuk, hogy még aki mindent tökéletesen csinál, annak se túl nagy a sikerrátája.

Amit az utolsó előtti írt, az meg tényleg igaz. És azt látom, hogy az embereket amúgy pont az igazira való várás gátolja meg az igazi megtalálásában. Én ezt a saját bőrömön tanultam meg, nagyon kemény lecke árán. Most meg ott tartok, hogy tinderezek, és egyre kétségesebbnek érzem, hogy képes leszek megházasodni valaha, egyszerűen mert egyre fogynak a normális nők. Senki nem mondja el az embernek, hogy nagyjából 23-ig kéne, hogy találjon valakit, akivel hosszú távú kapcsolata lesz, és lehetőleg maradjon is meg annál. Állati szánalmasnak érzem, hogy egy átlagos, jóképű, jó kvalitásokkal rendelkező ember tinderen és hasonlókon kell bohóckodjon, a hátam közepére se kívánom ezt az egész párkeresősdis mizériát.

2019. márc. 12. 19:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!