Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A tinderen miért nem válaszolnak az első üzenetváltás után a nők?
Ha találsz valakit, akivel megvan az összhang, annak nem leszel unalmas. Nem kell mindenkinek hinni, aki itt írogat neked. Mi nem ismerünk, csak találgatni tudunk az olvasottak alapján.
Nekem amúgy szimpatikus vagy.
Azért arra kíváncsi lennék mi van azon a képen.
A szuperlájk használatát szerintem hagyd el. Személyes és mások tapasztalatai alapján általában azok a legfurcsább férfiak akik szuperlájkolnak. Egy ideje nálam automatikusan balra megy mert korábban csak komplexusos és kicsit zakkant pasiktól kaptam és semmi jó tapasztalatom nincs vele.
Nőként amúgy több üzenetet kapsz, azokkal szoktam beszélgetni akiknek a stílusa jobban tetszik.
Egy frissen regisztrált nőnek rengeteg párja van, ha csak a töredéke ír rá az is sok. Nem lehet 20-30 beszélgetést normálisan fenntartani.
Ha rendszeresen tinderezel persze kikopnak és nincs annyi új pár így üzenet sem.
De ha kifogsz egy újoncot nagyobb eséllyel kerülsz szanálásra.
Egyszerűen arról van szó, hogy rajtad kívül több sráccal is beszélget.
Aki a legjobb party számára, azzal foglakozik, többi kuka.
#17: Figyelj, erre egyszerűen már nem tudok mit mondani. Ha most leírom, hogy a bemutatkozó szövegem eredeti, szellemes és érdekes, elhiszed? Nyilván nem, mert akkor még a végén nem én leszek mindenért a hibás. Csak az a megoldás jöhet szóba, hogy én ítélem meg rosszul, bennem van a hiba. Holott a tinderről pont tudjuk, hogy még aki mindent tökéletesen csinál, annak se túl nagy a sikerrátája.
Amit az utolsó előtti írt, az meg tényleg igaz. És azt látom, hogy az embereket amúgy pont az igazira való várás gátolja meg az igazi megtalálásában. Én ezt a saját bőrömön tanultam meg, nagyon kemény lecke árán. Most meg ott tartok, hogy tinderezek, és egyre kétségesebbnek érzem, hogy képes leszek megházasodni valaha, egyszerűen mert egyre fogynak a normális nők. Senki nem mondja el az embernek, hogy nagyjából 23-ig kéne, hogy találjon valakit, akivel hosszú távú kapcsolata lesz, és lehetőleg maradjon is meg annál. Állati szánalmasnak érzem, hogy egy átlagos, jóképű, jó kvalitásokkal rendelkező ember tinderen és hasonlókon kell bohóckodjon, a hátam közepére se kívánom ezt az egész párkeresősdis mizériát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!