Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mas nőket is nyomasztanak az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mas nőket is nyomasztanak az anyagi különbségek egy kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Azt vettem eszre magamon, hogy nagyon zavar, hogy a kapcsolataimban a partner sokkal jobban keresett nalam, kb 3x annyit. Es emiatt mindig azon agyaltam, hogy hogyan tegyek félre, hogy tudjam állni a magam reszet, vagy peldaul kényszeresen főztem sütöttem, mostam a partnerre, hogy viszonozni tudjam es ne legyen adósságom. Pedig egyutt sem éltünk.

De mi van ha egyszer családalapitasra kerülne sor? Az anyagi helyzetem soha nem lesz olyan, hogy tudjam állni az 50%-t a családi költségvetésnek. Azt viszont nem tudom feldolgozni, hogy kitartott legyek.

Anyukám szerint ez normális, hogy a no a családi fészket tartja rendben, gondoskodik a családról, es cserében a ferfi biztosítja az anyagi hátteret. De en ezzel nem tudok megbékélni, annyira nyomaszt. Inkabb egyedul maradok.

Mas is kattog ilyen kérdéseken? Ti hogyan álltok ehhez a temahoz?

2019. márc. 10. 19:04
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Engem olyan veszély eddig még nem fenyegetett, hogy nálam pénzesebb pasival jöttem volna össze. :-)) Na nem mintha én kő gazdag lennék, de jó vagyok a pénzkezelésben.

Mindig a csóringerek vonzódtak hozzám, ha meg akadt egy-két jobb módú, az tuti sóherebben viszonyult hozzám, mint a legszegényebbek.

Engem addig nem zavar a pénztelenség amúgy, amíg nem úszik a hitelben, illetve amíg nem érzem azt, hogy ki akarna használni.

2019. márc. 10. 22:17
 22/23 anonim ***** válasza:
Ha házas vagy, nem közös a megtakarítás is?
2019. márc. 10. 22:26
 23/23 anonim ***** válasza:

Engem is zavar... Én sem származom szegény családból, sosem volt gondunk az anyagiakkal, de azt vettem észre, hogy a sokkal gazdagabb férfiakkal valahogy nincs meg az a közös érdeklődés, hasonló világnézet és életcélok, amik nekem alap dolgok egy párkapcsolatban, így nem is volt soha kapcsolatom jóval gazdagabbal. Egy bizonyos gazdagság már egy olyan életvitellel is együtt jár, ami tőlem teljesen idegen. Nem sztereotípiát akarok mondani minden gazdagról, van a családunknak egy barátja, aki tényleg kőgazdag és egy nagyon normális ember. Teljesen termesztésen viselkedik, nem sznob és nem lenéző, viszont tényleg kijöhet párkapcsolatnál olyan különbség emiatt, ami miatt nem működne.

Ugyanez igaz a jóval szegényebbre is.

2019. márc. 11. 21:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!