Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha egy (kapcsolatban lévő) nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy (kapcsolatban lévő) nő megkérne, hogy kísérd haza, mit gondolnál?

Figyelt kérdés
Nem így direktben, de egyértelműen és éreztetve, hogy tetszel neki, pedig alig ismeritek egymást.

2019. jan. 6. 18:40
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
30%
azt, hogy nem kísérem haza :)
2019. jan. 6. 18:41
 2/31 anonim ***** válasza:
79%
Kitérnék a kérés alól. Ha velem kokettál, miközben bikája van, mellettem is ezt tenné.
2019. jan. 6. 18:45
 3/31 anonim ***** válasza:
36%
megd..m
2019. jan. 6. 18:53
 4/31 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy csak jobban meg akar ismerni, nem? Nem hinném, hogy egyből a tettek mezejére lépne. Amúgy a kapcsolata nyilván szr.
2019. jan. 6. 19:21
 5/31 anonim ***** válasza:
64%

Ha tudnám, hogy kapcsolatban van, akkor biztosan nem kísérném el a lakásához, mert abból balhé lehet, ezt tapasztalatból mondom. Ha kölcsönös a szimpátia és kezdeményez, akkor elviszem magamhoz és ezzel bebiztosítom magam.

Volt már rá precedens az életemben hogy megérkezett a férj és gyorsan távozni kellett, ez nem az én stílusom, ez engem nem vonz, sokkal inkább taszít.

2019. jan. 6. 20:03
 6/31 anonim ***** válasza:
23%
Dugni akar veled.
2019. jan. 6. 21:20
 7/31 anonim ***** válasza:
0%

Azt, hogy "na végre".

Ez csak szex, nem örökkön, örökké...

2019. jan. 6. 22:45
 8/31 anonim ***** válasza:

Lépjen ki a szar kapcsolatáról, aztán talán kísérgetem.

32/f

2019. jan. 7. 06:47
 9/31 anonim ***** válasza:
100%

Magamból kiindulva az okok: nincs kedvem egyedül hazamenni, beszélgetnék valakivel, szeretnék veled barátkozni.

Ha állításod szerint csak utalt arra, hogy tetszel neki, akkor nem lehet hogy félreértelmezted a jeleket?

És végülis elkisérted vagy nem?

2019. jan. 7. 10:31
 10/31 A kérdező kommentje:
Nem.
2019. jan. 7. 11:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!