Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha egy (kapcsolatban lévő) nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy (kapcsolatban lévő) nő megkérne, hogy kísérd haza, mit gondolnál?

Figyelt kérdés
Nem így direktben, de egyértelműen és éreztetve, hogy tetszel neki, pedig alig ismeritek egymást.

2019. jan. 6. 18:40
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
100%

Hát nem tudom mi volt az az egyértelmű éreztetés, de én is kértem már meg nem egyszer olyan férfit akitől nem akartam a világon semmit hogy kísérjen haza, vagy a metróig, vagy ha úgyis egyfele megyünk egy darabon akkor induljunk együtt, vagy hívjunk közös taxit.

Az oka az volt, hogy valamilyen okból nem éreztem biztonságosnak egyedül hazamenni, mert sötét volt, ritkán jártak a buszok, rossz vagy ismeretlen volt a környék, fáradt voltam vagy ittam aznap este. Ezekből az alkalmakból volt olyan is, amikor volt párom, csak ő vidéken volt, vagy egyszerűen nem jött velem aznap. Továbbá minden esetben tudott a kísérgetésről és támogatta is, többször ő mondta hogy nehogy elinduljak egyedül.

Nem lehet hogy nálatok is ilyesmiről volt szó inkább?

2019. jan. 7. 15:06
 12/31 anonim ***** válasza:
92%
Nem szoktam magamban kombinálni. Ha nem ad egyértelmű jelet, hogy rám akar hajtani, és amúgy jól érzem magam vele és ráérek (és épp nem vagyok lusta), akkor hazakísérem. Ha egyértelmű jelet ad, akkor megbeszélem vele és leállítom.
2019. jan. 7. 15:16
 13/31 anonim ***** válasza:
100%
Nem igazán értem. Nekem a férfi ismerőseimnél, barátaimnál alap, hogy hazakísérnek (vagy ha kocsival vannak, akkor hazavisznek). Pusztán azért, mert nő vagyok. Van párom, ismerik is. Egyik se akart lefektetni. Szóval, ha egy férfi hazakísér egy nőt, abban minek kell kombinálni? Normális dolog.
2019. jan. 7. 15:41
 14/31 A kérdező kommentje:
Egyértelmű volt, ahogy felvetette, hogy nem azért, mert fél... Közös a munkahelyünk.
2019. jan. 7. 15:45
 15/31 anonim ***** válasza:
Mit tudsz felhozni mentségedre, hogy kihagytad?
2019. jan. 7. 21:23
 16/31 A kérdező kommentje:
Lúzer vagyok.
2019. jan. 7. 21:35
 17/31 anonim ***** válasza:
Ennyi.
2019. jan. 8. 13:58
 18/31 A kérdező kommentje:
És még jó nő is. :(
2019. jan. 8. 14:53
 19/31 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom mennyire lehetett egyértelmű, de láttam már nagyon sok férfit aki bekombinálta hogy mi mit jelent. Néha már az is tetszésnyilvánítás nekik, ha az ember válaszol egy kérdésükre, vagy általában barátságos. Szerintem ha egy normális nőnek tetszel, akkor azt mondja konkrétan hogy tetszel(valamit megdicsér a külsődön legalább), és azt mondja hogy szeret veled lenni, a többi eset simán lehet képzelgés.
2019. márc. 10. 22:26
 20/31 A kérdező kommentje:
Előfordulnak félreértések, de ez nagyon egyértelmű volt. Nem hiszem, hogy egy nő kimondaná, hogy tetszik neki valaki.
2019. márc. 14. 07:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!