Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mas nőket is nyomasztanak az anyagi különbségek egy kapcsolatban?
Azt vettem eszre magamon, hogy nagyon zavar, hogy a kapcsolataimban a partner sokkal jobban keresett nalam, kb 3x annyit. Es emiatt mindig azon agyaltam, hogy hogyan tegyek félre, hogy tudjam állni a magam reszet, vagy peldaul kényszeresen főztem sütöttem, mostam a partnerre, hogy viszonozni tudjam es ne legyen adósságom. Pedig egyutt sem éltünk.
De mi van ha egyszer családalapitasra kerülne sor? Az anyagi helyzetem soha nem lesz olyan, hogy tudjam állni az 50%-t a családi költségvetésnek. Azt viszont nem tudom feldolgozni, hogy kitartott legyek.
Anyukám szerint ez normális, hogy a no a családi fészket tartja rendben, gondoskodik a családról, es cserében a ferfi biztosítja az anyagi hátteret. De en ezzel nem tudok megbékélni, annyira nyomaszt. Inkabb egyedul maradok.
Mas is kattog ilyen kérdéseken? Ti hogyan álltok ehhez a temahoz?
Kattogtam. Mikor tehetősebb párom volt, sosem értette a problémámat, hogy miért kellemetlen, hogy mindig meghív stb...
A mostani párom, kedvesem, élettársam ugyanolyan csóró, mint én.
Most már ketten kattogunk azon, hogy mi lesz a családi költségvetéssel. :D
A férfiak kb. 10%-kal keresnek többet, ami ugyan nagyobb eltérés, mint az EU legtöbb országában, de közel sem olyan magas, hogy "cserében a ferfi biztosítja az anyagi hátteret".
Környezetemben jó pár példa van arra, ahol a nő keres jobban.
Tanulj, változtass munkát, munkahelyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!