Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30 éves férfiként melyik társkeresőre érdemes regisztrálni?
Az életben. Felejtsd el a netet.
Inkább várj. Megéri.
Ha nem te vagy Andy Vajna reinkarnációja akkor teljesen mindegy. Pénzt meg végkép ne adj ilyen szarokért.
Saját példámból indulva: Elgem lett, hogy egyedül voltam tavaly nyáron 23 évesen, így elmentem szórakozni, kegyetlenül berúgtam és kifogtam két kiscsajt az egyik 8 évvel volt fiatalabb nálam.
3 napig totál elvarázsoltam aztán megismerte a csendes énem teltek a hetek és a végén a fenébe küldött 16 évesen... ja és hozzá teszem, hogy nem nézett ki jól.
Na a mai csajok ilyenek, semmi nem jó nekik.
Azóta probálkoztam Tinderen, Facen.... 0 siker. És nem velem van a baj.
Azóta nem érdekel egyik se, a munkának élek és nem keresek senkit. Őszintén minek? mikor elhagy, elvál és semmi nem jó nekik? hmm
Fizetős oldalakról nem tudom, milyenek, de feltételezem ha van egy minimális beugrási díj, legalább egy kicsit komolyan gondolják ott a dolgot az emberek.
Bármi, ami ingyenes azt hagyd, száz pasi ír egyszerre egy nőre és az ilyen oldalak tele vannak nagyon fura férfialakokkal akik 100féle oldalon napi 10 órát fent vannak, és jóformán ráakaszkodnak a nők profiljára és elkergetnek minden józan frissen regisztrált nőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!