Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 30 éves férfiként melyik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30 éves férfiként melyik társkeresőre érdemes regisztrálni?

Figyelt kérdés

2019. márc. 10. 16:15
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
48%
Bármelyikre. Mindre.
2019. márc. 10. 17:04
 12/26 anonim ***** válasza:
96%

Szerintem is a való életben érdemes ismerkedni. Nem kell ahhoz bulizni és piálni.

Először is, legyél nyitott. Én pl. úgy ismertem meg a feleségemet, hogy eltörött a kezem, és ő volt a röntgen asszisztens. Kedvesen mosolygott, akkor megjegyeztem magamnak őt. Aztán kontrollon megint ő volt, ugyanolyan barátságos volt, én pedig meghívtam egy kávéra, így kezdődött.

2019. márc. 10. 17:13
 13/26 A kérdező kommentje:
Utolsó a te eseted nagyon egyedi de én elég zárkózott vagyok élőben nincs nagy lehetőség ismerkednem.
2019. márc. 10. 17:40
 14/26 anonim ***** válasza:
Ha nem nézel ki tökéletesen, akkor egyikre sem, mert el sem olvassák a nők, amit írsz nekik.
2019. márc. 10. 18:44
 15/26 anonim ***** válasza:

Bárhol, akár a neten is, de semmiképpen sem társkereső oldalakon!!!

F.

2019. márc. 10. 18:53
 16/26 A kérdező kommentje:
De mégis hol??
2019. márc. 11. 09:58
 17/26 anonim ***** válasza:
Szép 21. század van ahol az újfajta ismerkedéseket, mint netes ismerkedést megvetik és inkább maradjon az elavult élőben leszólítás. Abba nem gondoltok bele, hogy nem mindenkinek van ideje vagy kedve a régimódi ismerkedésekhez? Ha közösségibb segítőkész társadalomban élnénk ahol tényleg van nemi egyenlőség én is azt mondanám, hogy élőben jó lenne. Mivel az élő ismerkedés leragadt a 19. században és nem élünk közösségi társadalomban plusz még nemi egyenlőtlenség is van, így ne csodálkozzunk azon, hogy sokan inkább a netes ismerkedést választják.
2019. márc. 12. 16:54
 18/26 anonim ***** válasza:
100%

Ennyi frusztrált embert egy helyen 😁

Párommal netes társkeresőn ismerkedtünk meg három éve és nagyon szeretjük egymást.

2019. márc. 20. 17:22
 19/26 anonim ***** válasza:
Hatékony lenne a netes ismerkedés, ha nem lennének egyes weboldalak fizetősek.
2019. márc. 20. 17:24
 20/26 anonim ***** válasza:
12-es. Én jóformán csak melanomaszűrésre járok ;rendre fiatal bőrgyógyász csajok vannak ott) nos nem sokat hagyok a képzeletükre a vizsgálat jellegéből adódóan. De még soha nem éreztem helyénvalónak hogy ott fűzögessem őket, mert valahogy profán....ahhoz kidobóként kéne vágott sebet villantanom mint az Országúti bunyó c. filmben
2019. márc. 20. 21:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!