Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Összejönnétek egy ilyen férfival?
Először az asztrológiával kerültem kapcsolatba. Akkor még nem hittem a szabad akaratban. Aztán javasolták, hogy keressek fel egy kineziológust. Megpróbáltam azt is. Kiderült, hogy Tapolcán is van kineziológus, ő is jó, a kezelések után mindig jobban éreztem magam. Nagyon jól tud bánni az ingával is, kipróbáltam vele az SVT-t.
Elmentem agykontroll tanfolyamra, hogy még tudatosabban irányítsam az életemet. Nem volt átütő siker, mert nem bírom ellazítani magam, de láttam, hogy másoknál jól működik a módszer.
Voltam családállításokon, születésterápián, energiakezeléseken. Járok homeopata orvoshoz. Beszéltem médiumokkal. Gondolkoztam a pszichoterápián, a transzformáció önismereti játékon.
Elsajátítottam a reiki2-t, majd a pszichotronikát. Ezeket jó lenne gyakorolni valakikkel.
Közben spirituális témájú könyveket olvastam. EFT-ztem, pozítiv hanganyagokat hallgattam.
Mióta utána olvastam, hogy mik az egészséges életmód alapjai, próbálok áttérni a nyers vegan étrendre. Ez elég nehéz, nemcsak a szokások miatt. Sokféle könyv van a témában, amik ellentmondanak egymásnak, ezért kiteszteltük, mi lenne a számomra legmegfelelőbb étrend.
Egy ember elment levágatni a haját, és megigazíttatni a szakállát. Ahogy a fodrász dolgozni kezdett, kellemes beszélgetésbe elegyedtek. Sok mindenről szót ejtettek, különféle területeken.
Végül szóba került Isten is, mire a fodrász határozottan kijelentette:
- Én nem hiszem, hogy Isten létezik.
- Miért ilyen biztos ebben? - kérdezte a vendég.
- Nos, csak ki kell nézni az utcára, hogy mindenki megértse, miért
nem létezhet Isten. Most mondja meg őszintén, ha Isten létezne, hogy lehetne annyi beteg ember a világon? Hogy is hagyhatnának el szülők gyerekeket? Ha Isten létezne, se szenvedés, se fájdalom nem lenne. El nem tudok képzelni egy szeretettel teli Istent, aki lehetővé teszi mindezt körülöttünk.
A vendég gondolkodott egy kis ideig, aztán úgy döntött, hogy nem válaszol a fodrász feltevésére, mert nem akart vitába keveredni.
Miután a fodrász befejezte a dolgát, a vendég fizetett, majd elbúcsúzott tőle és kilépett az utcára.
A következő pillanatban szemébe ötlött egy ember, akinek hosszú, gondozatlan haja és loboncos szakálla volt. Piszkosnak és nagyon elhanyagoltnak tűnt.
A vendég visszafordult, és megint belépett a fodrászüzletbe, ahol
megszólította a fodrászát:
- Tudja, mit mondok? Nem léteznek fodrászok a világon!
- Hogy mondhat ilyet uram? - kérdezte meglepetten a fodrász.
- Hiszen itt vagyok én, én fodrász vagyok, nem? Épp most fejeztem be az ön hajának és szakállának a rendbetételét.
- Nem, nem! - erősködött a vendég. Fodrászok márpedig nem léteznek, hiszen ha léteznének, akkor nem lennének olyan hosszú, gondozatlan hajú és szakállú emberek az utcán, mint az ember ott, látja?
- Ah, de hát attól még léteznek fodrászok! - válaszolt a mester. Tehetek én arról, hogy az ember nem jön be hozzám?
- Hát ez az! - bólintott rá a vendég.
- Éppen erről van szó! Isten is létezik, de tehet Ő arról, hogy az emberek nem fordulnak Hozzá, hogy nem keresik meg Őt, és úgy élnek, ahogyan élnek?
Erősen keres(i) önmagát és az élet értelmét. Édesapámra emlékeztet. És a régi önmagára, csak nőként. Annak a keresésnek meg tudom mi lett a vége, mindkét részről. :(
Ha megtalálta, amit/Akit érdemes keresni, talán... Addig ki van zárva... Egy ilyen ember teljességgel alkalmatlan egy olyan monogám, élethosszig tartó, klasszikus családmodellben való életre, férj-és apaszerepre, amire én vágyok egy férfival kapcsolatban, mert nagy azűr odabent... Ki tudja, milyen szörnyű irányba viszik el a mások által kitalált ideák...?... És szenved el nehezen helyrehozható károkat a testében, lelkében, szellemében.
Kívánom, hogy mielőbb érjen véget az ámokfutásod! :) Nagyon szorítok, hogy túléld!!! ;)
Isten létezik, ott van mindannyiunkban és mindenben, és semmi köze ahhoz a sok szarsághoz, amit felsoroltál. Ezek mind csak a mentális képességeidet fejlesztik, de spirituálisan nem visznek mélyebbre.
Ajánlom Echart Tolle könyveit.
Legalább értelmes dolgokkal foglalkozol ez jó dolog.
Egyébként spirituális témájú könyvek címét szívesen fogadnám ha megírnád nekem előre is köszönöm. :)
Pontosan, egyetértek az előzőnél.
Hiszek én is Istenben, vagyis Benne hiszek nem ebben a sok túlmagyarázott irányzatban.
Volt egyszer egy férfi az életemben, 3 hónapig. Hozzád hasonló beállítottságú. Mint kiderült, végig hazudott nekem, eltitkolta, hogy jár ilyen családállításokra, ahol vadidegenek véleménye alapján arra jutott, nem próbálja meg velem a kapcsolatépítést, így derült ki az egész, a semmiből. Akkor nagyon rosszul esett, hogy az idegenek befolyása ennyit jelentett, azóta persze már nem bánom.
A vallásossággal nincs semmi gond, de egy ilyen férfival én nem.
30 N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!