Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, ti összejönnétek egy olyan férfival, aki 3 műszakba dolgozik?
CNC gépeknél vagyok, gépbeállító, jó pénzt kapok érte, csak annyi a bökkenő, hogy 3 műszakba járok, 8 órába, néha túlórázom is egy picit. Ami még a baj, hogy hiába váltanék céget, itt a környéken mindenhol 3, esetleg 4 műszakos melók vannak. És akkor se lenne jobb, ha csoportvezetőnek előléptetnének, mert akkor is műszakba kéne járnom, méghozzá úgy, mint most..
24/F
Az jó mert esti műszakban simán csalható vagy. De délutánosban is. Elég ha csak annyit mondok hogy hazaugrok anyámhoz látogatóba. Ki kérdezi meg anyámat hogy ott voltam-e? :D
Tudom szélsőséges de ha nem működik a kapcsolat simán megtesszük sokan mert egyszer élünk
Én csak akkor, ha én is műszakoznék.
Máshogy macera a közös szabadidő, egyáltalán az együtt alvás..
Én mondjuk szerettem műszakozni, mikor bedolgozós voltam egy gyárban, csak azóta a megszerzett szakmám nem épp műszakozós..
Szóval semmi bajom vele alapból, de eléggé megnehezíti a közös időtöltést, amire meg nekem nagy igényem van..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!