Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Folyamatos csalódások, átverés...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Folyamatos csalódások, átverések után, tudtok bízni az emberekben?

Figyelt kérdés

Mind két nem válaszára kíváncsi vagyok.

Ismerkedésnél folyamatos csalódások, átverések után csak én nem tudok már hinni az emberekben?

Mindegyik annyira jól indul és mindig puff lesz a vége és lassan már kezdem úgy érezni, hogy soha nem fogom megtalálni a páromat... Mindig mindenkiben megbízok és az ellenkezőjét kapom. Nem vagyok naiv, de úgy gondolom minimális bizalmat mindig meg kell adni az embereknek még ismerkedésnél is.

Már tényleg nem tudom miért érdemlem ezt a férfiktól, főleg, hogy mindig ok nélkül kapom ezt.

2019. márc. 9. 18:08
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Igen, igazi áttörés :)

2019. márc. 9. 18:48
 12/16 anonim ***** válasza:
47%
Nem, sőt, én már szerelmes sem tudok lenni. A nők már csak szexuális téren érdekelnek.
2019. márc. 9. 18:54
 13/16 anonim ***** válasza:
74%
Az én életemben nem játszik szerepet a bizalom, bizalmatlanság, mivel ismerem magam, így pontosan tudom, hogy az emberek hogy működnek. Pontosan tudom, mit miért csinálnak. Bennem nincs semmiféle bizalmatlanság, csak egyszerűen nem erőltetem a kapcsolatot más emberekkel. De nem azért, mert félek, hogy átvernek, hanem mert csak egyszerűen idegennek érzem magam köztük.
2019. márc. 9. 18:56
 14/16 Karena26 ***** válasza:
#9 szívemből szóltál!
2019. márc. 9. 19:44
 15/16 anonim ***** válasza:

Én is ugyanezt tapasztalom.

Valóban hiba, hogy gyorsan beleélem magán dolgokba, de nagyon szeretnék már egy olyan társat, aki bennem is azt a valakit látja, aki mellett érdemes elköteleződni, családot alapítani. Ezt a dolgot nem tudom levetkőzni - így 30 felett.

Bízni még tudok, de mostanában szinte csak csalódás ér. De nem szabad feladni sem.

30N

2019. márc. 10. 05:51
 16/16 anonim ***** válasza:

Tudok, de közben észre sem veszem és egyre nagyobb falat építek.

Remélem egyszer csak egy nő átlépi...

Évek óta egyedül.

F.

2019. márc. 10. 08:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!