Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért néz folyton egy lány?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért néz folyton egy lány?

Figyelt kérdés

Kb 2 honnapja vettem észre.

Tegnap is rám nézett, és a haverom hátra nézett és azt mondta a lány visszafordult és rám nézett.

Ma majdnem le szólítottam de aztán mégse, ő egyből ment be a buszpályaudvar várójába és le ült a padra, én is be mentem mellette lévő padra leültem, de akkor nem mert rám nézni, Miért nem mert akkor rám nézni?

Mikkor mentem ki és visszanéztem ő is nézett.

Haverom szerint be jövök a lánynak.

Szerintetek?

Meg próbálom holnap le szolitani.

Mindig féltem az el utasítástól, és a csalódástól.

Sokat csalódtam az exeimben.

2019. márc. 6. 20:09
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
52%

Távolba néző világbajnok. :D

Rajtad köszörülte a szemét, ez csak egy szemét. :XD

2019. márc. 7. 17:48
 12/13 A kérdező kommentje:

Munkatársaim mondták menjek oda még egyszer, kérdezem meg tőle lenne kedve ismerkedni velem, nekem tetszik, szívesen megismerkednék vele.

Lehet hogy meg ilyet, hirtelen le szólítottam a váró előtt.

Hasonlít a lány a Berényi Timire, meg ő is rózsaszín kabátba jár.

2019. márc. 9. 12:04
 13/13 A kérdező kommentje:

Haverom mondta hogy mikkor a lány meg fordult és rám nézett mosolygot.

Érdemes elhívni randizni?

Sikerűl tovább beszélgetni vele akkor elhívom, meg mondom neki szeretnék vele ismerkedni, meg mondom neki hogy szép, és tetszik nekem.

Jó így?

De miért van zavarba?

Közbe mosolygot és nézett.

2019. márc. 10. 17:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!