Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért néz folyton egy lány?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért néz folyton egy lány?

Figyelt kérdés

Kb 2 honnapja vettem észre.

Tegnap is rám nézett, és a haverom hátra nézett és azt mondta a lány visszafordult és rám nézett.

Ma majdnem le szólítottam de aztán mégse, ő egyből ment be a buszpályaudvar várójába és le ült a padra, én is be mentem mellette lévő padra leültem, de akkor nem mert rám nézni, Miért nem mert akkor rám nézni?

Mikkor mentem ki és visszanéztem ő is nézett.

Haverom szerint be jövök a lánynak.

Szerintetek?

Meg próbálom holnap le szolitani.

Mindig féltem az el utasítástól, és a csalódástól.

Sokat csalódtam az exeimben.

2019. márc. 6. 20:09
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
17%
Hajrá , de ne legyen büdös a szád és a leheleted.
2019. márc. 6. 20:12
 2/13 A kérdező kommentje:

Köszi.

Mindig mosok fogat.

2019. márc. 6. 20:12
 3/13 anonim ***** válasza:
35%
Jó de nap közben eszel és iszol is.
2019. márc. 6. 20:18
 4/13 anonim ***** válasza:
Ne figyelj a többire.. Holnap szolitsd meg szia van kedved inni egy kávét? Teát sütit amit szeretne.. A tobbi jön magától ..ha mindig ez jár az eszedbe mi volt a múltban sose. Tudsz tovább lepni a jövőbe.
2019. márc. 6. 20:35
 5/13 A kérdező kommentje:

Szerinted be jövök neki?

le ült a padra, én mellette lévő padra leültem, de akkor nem mert rám nézni, Miért nem mert akkor rám nézni?

2019. márc. 6. 21:29
 6/13 A kérdező kommentje:

Le szolitottam.

Mondtam neki:

Szia ráérsz egy kicsit beszélgetni, erre el kezd mosolyogni azt mondja nem, és egyből siett be a vároba. :(

2019. márc. 7. 08:27
 7/13 anonim ***** válasza:
Bejössz neki, csak zavarban van. Viszont én a helyedben innen már nem kezdeményeznék. Megtetted a lépést, most ő jön.
2019. márc. 7. 15:43
 8/13 A kérdező kommentje:

Meg azt is mondta hogy nem ér rá.

Meglepőd, láttam az arcán.

Ez reggel 5:14 kór volt.

2019. márc. 7. 16:38
 9/13 A kérdező kommentje:
Inkább facebookozott.
2019. márc. 7. 16:53
 10/13 anonim ***** válasza:

Mert azt hiszi, nálad van a csirkefarhát.

De egyébként

lehet az is, hogy ismerős vagy neki valahonnan,és akkor próbálgatta megállapítani, hogy honnan.

Akár ebből az életből, régről valahonnan;

vagy akár még egy korábbi életből is lehet.

De mondjuk, ha folyton néz; és nem unja meg; akkor lehet, hogy dekoratívnak, szépnek talál; vagy tetszik neki az öltözködési stílusod; vagy esetleg pont, hogy meg van rajta ütközve, hogy mennyire nem jó a stílusod:)

De ha nem ért rá; vajon mennyire volt őszinte, amikor ezt mondta; mert nemtom, ha pl le akart csak rázni, mert igazából mégsem érdekled; csak mondjuk látott rajtad valami furát...

De még az is lehet, hogy te amúgy tetszenél neki, csak fél, hogy a barátnői megszólnák érte, ha veled jönne össze, merthogy egyszer az egyik barátnője kifejtette neki, hogy te nem jössz be neki, és őt meg le ízlésficamosozta; és fél, hogy bántani fogják, ezért inkább nem vállal fel semmit; vagy pedig még nincs túl az előző kapcsolatán, és nem akar téged addig sem hitegetni, lehet, hogy később majd nyit feléd. De ha te már léptél, és nem volt pozitív a fogadtatás, akkor lehet, hogy érdemes lehet egy kicsi darabig még várni, aztán ha ő nem nyit feléd abszolút, akkor el lehetséges őt felejteni.

2019. márc. 7. 17:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!