Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért néz folyton egy lány?
Kb 2 honnapja vettem észre.
Tegnap is rám nézett, és a haverom hátra nézett és azt mondta a lány visszafordult és rám nézett.
Ma majdnem le szólítottam de aztán mégse, ő egyből ment be a buszpályaudvar várójába és le ült a padra, én is be mentem mellette lévő padra leültem, de akkor nem mert rám nézni, Miért nem mert akkor rám nézni?
Mikkor mentem ki és visszanéztem ő is nézett.
Haverom szerint be jövök a lánynak.
Szerintetek?
Meg próbálom holnap le szolitani.
Mindig féltem az el utasítástól, és a csalódástól.
Sokat csalódtam az exeimben.
Köszi.
Mindig mosok fogat.
Szerinted be jövök neki?
le ült a padra, én mellette lévő padra leültem, de akkor nem mert rám nézni, Miért nem mert akkor rám nézni?
Le szolitottam.
Mondtam neki:
Szia ráérsz egy kicsit beszélgetni, erre el kezd mosolyogni azt mondja nem, és egyből siett be a vároba. :(
Meg azt is mondta hogy nem ér rá.
Meglepőd, láttam az arcán.
Ez reggel 5:14 kór volt.
Mert azt hiszi, nálad van a csirkefarhát.
De egyébként
lehet az is, hogy ismerős vagy neki valahonnan,és akkor próbálgatta megállapítani, hogy honnan.
Akár ebből az életből, régről valahonnan;
vagy akár még egy korábbi életből is lehet.
De mondjuk, ha folyton néz; és nem unja meg; akkor lehet, hogy dekoratívnak, szépnek talál; vagy tetszik neki az öltözködési stílusod; vagy esetleg pont, hogy meg van rajta ütközve, hogy mennyire nem jó a stílusod:)
De ha nem ért rá; vajon mennyire volt őszinte, amikor ezt mondta; mert nemtom, ha pl le akart csak rázni, mert igazából mégsem érdekled; csak mondjuk látott rajtad valami furát...
De még az is lehet, hogy te amúgy tetszenél neki, csak fél, hogy a barátnői megszólnák érte, ha veled jönne össze, merthogy egyszer az egyik barátnője kifejtette neki, hogy te nem jössz be neki, és őt meg le ízlésficamosozta; és fél, hogy bántani fogják, ezért inkább nem vállal fel semmit; vagy pedig még nincs túl az előző kapcsolatán, és nem akar téged addig sem hitegetni, lehet, hogy később majd nyit feléd. De ha te már léptél, és nem volt pozitív a fogadtatás, akkor lehet, hogy érdemes lehet egy kicsi darabig még várni, aztán ha ő nem nyit feléd abszolút, akkor el lehetséges őt felejteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!