Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit tegyek ha nem találok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha nem találok barátnőt?

Figyelt kérdés

21 vagyok, de még sosem volt barátnőm. Mostanában már nagyon sokat van ez a fejemben, és már a sírás kerülget hogy hogy lehetek ekkora szerencsétlen, hogy még mindig nincs barátnőm.

Ti hol találtátok meg a párotokat?

21 évesen nagyon gond hogy nem volt még? Őszintén!!!

2019. márc. 6. 18:24
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
59%
Nekem van olyan 26 éves ismerősöm, akinek szintén nem volt még nője. Már-már kezdjük azt hinni róla, hogy homo- vagy aszexuális.
2019. márc. 6. 18:33
 2/15 A kérdező kommentje:
Az nagyon jó. Gondolom akkor rólam is azt gondolják mások :(
2019. márc. 6. 18:44
 3/15 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem ne agyalj ezen :) én 21 felett találtam meg az igazit, paromnak én voltam az első kapcsolata, szinten 21 felett. Addig csak olyanokat találtam, akikkel nem egyeztünk . Szóval nem gond. És egyébként véletlen talalkoztunk teljesen váratlanul :) mellesleg sok 22 év feletti ismerősöm van, aki meg nem talált senkit, pedig nincs semmi hátrányuk. Nehéz ismerkedni manapság, én ennek tudom be. Persze volt nem egy ismerősöm aki 14-16 évesen már kapcsolatban volt. Dehát így jött ki. Én sem gondolkoztam ezen, csak jött ami jött. Néha szomorú voltam persze, de nem szabad, hogy el vigyen ez a gondolat, attól nem leszel előrébb.
2019. márc. 6. 18:58
 4/15 anonim ***** válasza:
37%
Tinderen ismertem meg a párom. Rengeteg lány van aki szingli. Ne legyél válogatós.
2019. márc. 6. 19:12
 5/15 anonim ***** válasza:
Én se találom a párom 22f
2019. márc. 6. 19:16
 6/15 anonim ***** válasza:
Miért, mit tettél eddig kérdező, azért, hogy legyen barátnőd?
2019. márc. 6. 19:42
 7/15 anonim ***** válasza:
0%

szabad világ van

a nők amazonok és telivarják magukat

egészben lenyelnek

mert talán félnek a férfiaktól?

ja és divatleszbik!

de maradtak még egészségesek(talán)

2019. márc. 6. 19:45
 8/15 A kérdező kommentje:
Neten sok lánynál próbálkoztam. Élőben nem szoktam ismerkedni, mert nincs lehetőségem, meg nem is vagyok olyan típus hogy csak úgy leszólítsak egy lányt, sajnos:(
2019. márc. 6. 19:58
 9/15 anonim ***** válasza:
Szintén így vagyok, utcán ismerkedés nem az én terepem, szórakozni nem járok, neten nincs szerencsém, pedig átlagosan nézek ki, alacsony se vagyok.. De ha nem próbálkozik az ember akkor ez van..
2019. márc. 6. 20:02
 10/15 anonim ***** válasza:
Pedig meg kellene tanulnod élőben ismerkedni. Viszont ezt csak úgy lehet elkezdeni, ha nem becsajozási céllal, hanem tét nélkül kezdesz el velük beszélgetni, és megtanulsz figyelni rájuk, kicsit megismerni a gondolkodásukat.
2019. márc. 6. 20:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!