Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem találok barátnőt?
Figyelt kérdés
22 éves vagyok budapetsti, 4 éve sajnos nem találok magamnak párt, mindig elutasítottak, pedig szerintem nem vagyok csúnya. Mindig oda tudtam menni lányokhoz, van önbizalmam, de valahogy, valamiért mégsem sikerült átjutnom, a ló másik oldalára. Az a baj néha nagyon stresszes, hogy 4 éve nincs semilyen kapcsolatom, nagyon hiányzik közös időtöltés meg az együttlét, meg a közös programmok, mindig zavar hogy mások milyen boldogok, tudom magammal kéne törödnöm, de ez nem mindig sikerül. Sportolok heti rendszerességel, egy kicsit sovány vagyok de magas. Kondizni, futni mindig szoktam, néha nyáron még úszni is elmegyek, de nem jönnek rám sajnos a kilók, akármennyit eszek, ez nehéz megváltoztatnom ez genetika. Egyetemre járok úgy 2 éve de ott se sikerült sajnos. Pénzzel nincsenek gondjaim, évente kétszer mindig el tudok menni nyaralni kétszer külföldre, meg elég jó családi hátterem, úgy hogy tesóm nincsen. Szórakozni nagyon ritkán szoktam járni, ott nem annyira, érzem ott jól magam, meg ott se találtam soha egy csajt. Társkeresőn, se volt nagyon sikerem, ott meg mindig az van hogy most nem érek rá stb. Nem vagyok válogatós, de min. kritériumok vannak. Tanácsokat szeretnék kérni.2018. okt. 8. 04:52
1/8 anonim válasza:
Én ezo-mókus vagyok. Azért nem találsz, mert még nincs itt az időd vagy nem a megfelelő társnál próbálkozol.
2/8 anonim válasza:
Kizárólag a külsődről meg az anyagi helyzetedről írtál, de milyen jellem vagy? Egy kapcsolathoz nagyon fontos a jó személyiség.
3/8 A kérdező kommentje:
Mindig jól ki lehet velem jönni. Mimdig kopromesszumképes.
2018. okt. 8. 15:51
4/8 anonim válasza:
Mert unalmas vagy. Miért éppen téged válasszon egy nő? Mit tudsz neki nyújtani, amit mástól nem kaphat meg?
5/8 anonim válasza:
Átlagosnak látszól az írásod alapján! Ami nem jó, mert ha kinézel magadnak egy csajt, neki van 20 udvarló a levegőben. Azt fogja választani aki jobb mint a többi . Ott van 19 átlagos (köztük veled) és egy aki majd nyer. Miért válaszon téged ha semmi extrát nem tudsz neki adni mint az a egy akit kiválasztott ?
6/8 anonim válasza:
Azért Kérdező, mert átlag vagy. Belőled 12 egy tucat, ugyanazt tudod, amit rajtad kívül a többi átlagpasas. A lánynak mi oka lenne téged választani? Egy boltban miért pont azt a Balaton szeletet vegye le a polcról, miért ne a másikat?
Ki kell tűnnöd valamivel az átlagból - sok pénzzel, jó külsővel. Ezek vonzzák a nőket. A belső értékeidre magasról nagy ívben szarnak.
7/8 A kérdező kommentje:
Unalmas nem nagyon szoktam lenni. Általában elég jó humorom van.
Pénz az megvan. Jó külső, az meg nem mindenkinek adatik meg.
2018. okt. 9. 07:19
8/8 anonim válasza:
Mindennek rendelt ideje van. Ne sürgesd a dolgot, majd lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!