Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem találok barátnőt magamnak?
A lényeg az hogy 21 éves pasi vagyok, volt már pár kavarásom de kapcsolat valahogy még sosem jött össze. Pár lány véleménye szerint jól nézek ki, vicces vagyok, el lehet velem lenni, de akkor nem értem mi a baj. Lehet hogy velem lenne mégis? Egy kisvárosban élek, néha eljárok bulizni messzebre is de viszont ott még annyira se jön össze semmi mint itt a környéken. Bár látom hogy a lányok méregetnek stb. de lehet csak én vagyok olyan hogy félek a visszautasítástól. Viszont ha egy lánnyal kell beszélgetnem akkor semmi gond nincs ha már benne vagyunk a témában. Legfőképp társaságban jöttek össze a dolgok eddig viszont a mostani társaságomban eléggé gyerekesek még a lányok szóval...
Mi a vélemény? Hol kezdeményezzek egy ilyen szituációban?
Én például örülnék, ha utcán kezdeményeznének, de szórakozóhelyen is, ha nem a dugás a cél.
Próbáld legyőzni a visszautasítástól való félelmedet. Nem a világ vége, valószínűleg van barátja, nem akar barátot, fél, vagy nem vagy neki szimpatikus. Az nem azt jelenti, hogy másnak se lennél jóképű, hisz izlések és pofonok.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!