Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Probléma az ha csúnyácska srácként fiatal, gyönyörű, dögös barátnőt szeretnék magamnak?
Ez van, a nagyon szép nők tetszenek csak.
Nekem van önkritikám, látom hogy nem vagyok szépfiú, sőt, inkább csúnya férfi vagyok. Ilyen mamlasz fiú, tipikusan az a fajta akivel ijesztgetni lehet az embereket. (óriás termetű vagyok)
Viszont egy gyönyörűszép nőt tudok csak elképzelni magam mellé.
Mi ezzel a probléma?
Lehet hogy vannak olyan rétegízlésű szép nők akiknek pont az ilyen srácok tetszenek mint én nem?
F/27
Én is szeretnék, de sajnos esélytelen :D
26F
Nem baj,csak majd ne vartyogj itt gyakorin,hogy "az összes nő egy szemét qrva",mert a szép nők tök jogosan küldenek el a halál szerszámára.
Ha csak a szép nő jöhet nálad szóba,pont,hogy semmi önkritikád nincs.
Én meg el szeretnék utazni Bora-bora-ra, de a nettó 125 ezres fizetésemből nem tehetem meg.
Úgyhogy csak álom marad.
Strohmann.
Tudjuk, de a vörös hajad miatt senkinek nem kellesz.
Meg ilyesmi.
Hát figyelj. Tekintve, hogy saját elmondásod szerint senkinek nem kellesz, igen probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!