Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nem találok magamnak barátnőt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem találok magamnak barátnőt?

Figyelt kérdés
Egyszerűen valamit nagyon szarul csinálok. 19 éves vagyok lassan 20, még tanulok. Hiába próbálkozok lányoknál úgy érzem, mintha le se szarnának. Kezdetben interneten próbáltam ismerkedni, egyedi normális szöveggel, amiből összejött 1-2 "randi" A "randi" arról szólt, hogy beültünk valami nyugodt helyre, vagy sétáltunk a folyó mentén, én bókoltam a lánynak, nevettünk együtt sokat, gondoltam ebből talán lesz valami. Persze lett is egy nagy semmi, mert hiába kérdeztem, hogy mikor ér rá legközelebb, mindig csak hitegetett... meguntam és kb. a többi lánnyal is ez volt a helyzet. Élőbe, mikor oda sétáltam egy teljesen idegen lányhoz, leültem mellé, beszélgettem vele, elhívtam randira, akkor mindegyik azt mondta, hogy van barátja. kb: 4-5 lány Ne értsen félre senki, nem sajnáltatom magam vagy nem tudom, de egy kis segítséget elfogadnék, hogy mégis mit csinálok szarul. Kedves vagyok a lányokkal, nyomulni olyan egészségesen szoktam nem tapogatom le az első alkalommal, meg hasonlók. Személyes tapasztalatokat, első sorban lányok válasza érdekelne. ?
2018. okt. 1. 20:32
 1/5 anonim ***** válasza:
Ilyen fejjel, nem csoda.
2018. okt. 1. 21:24
 2/5 anonim ***** válasza:
0%

A probléma az, hogy átlagos vagy. Belőled 12 egy tucat. Mivel is tudnád megfogni a lányt, ha tök ugyanolyan vagy, mint a másik 11? Miért pont veled jönne össze? Ugyanazt tudod, mint az a másik...

A megoldás: ki kell törnöd valahogy, átlagon felülire. Arrafelé változz, amire igénye van a nőknek! Elsősorban jó külső és sok pénz. Ha ezek megvannak, nagyon sokat javítasz az esélyeiden!

A belső értékekre kereken nulla kereslet van, úgyhogy azzal ne is törődj, hogy belsőleg változol, senkit nem fog érdekelni.

2018. okt. 1. 22:00
 3/5 anonim ***** válasza:
32%
vegyél egy iphone xs maxot!
2018. okt. 1. 22:17
 4/5 anonim ***** válasza:
En azt latom, hogy a legtobb ember nem is akar elkotelezodni. Szorakozas, elj a manak, szabadsag. Ez szamit. Miert menne bele egy lany egy komoly kapcsolatba 20 evesen? Azok az evek arra vannak, hogy kiszorakozza magat, eljen egy kicsit(nem arrol beszelek, hogy vegigmenjen rajta a varos!)
2018. okt. 1. 22:24
 5/5 anonim ***** válasza:
Ez kevés infó rólad. Lehet hogy görcsösen akarod és ezt megérzik. Vagy túl sokat beszélsz, vagy túl keveset. Sokféle oka lehet.
2018. okt. 1. 22:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!