Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem találok barátnőt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem találok barátnőt?

Figyelt kérdés

Sosem volt még barátnőm, pedig már 22 éves vagyok lassan. A neten keresek, de nem találok egy lányt sem. De két lánnyal szexeltem már, a neten ismertem meg őket. Tehát sokan azt mondják hogy neten nem lehet ismerkedni, de akkor ezek szerint lehet, jó nem egyszerű de nem is lehetetlen ezek szerint.

Ha szexre találtam már lányt akkor lehet valaha barátnőm?

2018. okt. 29. 21:27
 1/7 anonim ***** válasza:

Szerintem azért nem találsz, mert te se tudod, hogy kit akarsz magadnak és tuti,hogy még nem fogalmaztad meg nagyon pontosan, hogy milyen külső és belső tulajdonságokkal rendelkező párt szeretnél magadnak.

Én egyébként egy közösségi oldalon ismertem meg páromat. Lassan 6 éve együtt vagyunk és 1 éve már együtt is lakunk.

2018. okt. 29. 21:40
 2/7 anonim válasza:
100%

(Lány vagyok) Szerintem ne neten keress barátnőt. Én utálom ha vki neten irogat, a személyes találkozás híve vagyok. Am meg a neten már csak azért sem fogsz talalni barátnőt, mert te is látod, hogy akiket lányokat találtál azok Sem hosszú kapcsolatra vágytak. Na meg normalis lányoknak nem feltétlen vonzó, hogy összejártál 'idegen' csajokkal szexelni

Attol is függ valószínűleg, hogy milyen okos, művelt vagy stb. Amit most irok annak ne tulajdonits túl nagy jelentőséget, de én biztos, h nem állnék le minden emberrel. Nálam fontos, h okosabb, kepzettebb legyen. Járj szórakozóhelyekre és ismerkedj, vagy ha ez nem a te műfajod, járj színházba, moziba. Ne legyél szegyellos menj oda mutatkozz be stb.

2018. okt. 29. 21:51
 3/7 anonim válasza:
A 2 üzenetet írtam, es vannak Benne erősebb reszek pl. : a képzettség meg okosság stb ez csak az én ízlésem, bocsi ezek szubjektív dolgok és csak írtam, de nem olvastam at
2018. okt. 29. 21:59
 4/7 anonim ***** válasza:
Minek keresed? :) Hagyd hogy magától rád találjon, de ne felejtsd el kinyitni az ablakot. :D
2018. okt. 29. 22:42
 5/7 anonim ***** válasza:

Ennek 3 oka lehet:

-Nem vagy pénzes

-Nem vagy jóképű

-Nem vagy flegma köcsög aki mindenkin átgázol.

2018. okt. 30. 06:26
 6/7 anonim ***** válasza:

Már kérdeztél itt, nem? Én meg már válaszoltam ott 🤔

Mozdulj ki a valóságba is!

2018. okt. 30. 07:49
 7/7 anonim ***** válasza:
Ahhoz elég jól nézel ki, hogy szexeljenek veled, de ahhoz már nem, hogy mások előtt felvállaljanak a párjukként.
2018. okt. 30. 08:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!