Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csak én vagyok ezzel ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én vagyok ezzel ilyen szerencsétlen?

Figyelt kérdés

Szóval először is Budapesten lakok nem vidéken. Használom a tindert, de kb unaloműzésből, mert nem igazán vágom, hogy ezen egyáltalán kinek vannak matchek egyáltalán... Amikor van akkor vagy nem szól egy szót se , vagy tegyük fel jól kijövünk.... aztán hirtelen eltűnik. Normál esetben nem akadok ki ezen , mert ez kb mindennapos jelenség, hogy simán eltűnik valaki, de volt 2 delikvens is , akikkel pont találkoztam volna , az egyik, beteg volt így nem tudtunk találkozni , aztán erre két napra unmatchelt ... se szó se beszéd. Azután egy másik lánnyal beszéltem, minden szuper volt , vagyis úgy tűnt, benyögi , hogy beelőztek engem.... mondja , hogy szombaton elhívták, mondom nem igen szeretem ha hazudnak nekem, mert szombaton állítólag otthon volt a szüleivel, és nem beszélt senkivel, erre a másik elhívta .... Csak én vagyok ilyen szerencsétlen, vagy csak véletlenül fogom ki az ilyeneket mindig ?

Lányok , mégis miért gondoljátok meg magatokat egyik pillanatról a másikra, ha már effektíve megbeszéltek egy találkozót is , és látszólag jól kijöttök a másikkal ?

Na meg mitől tud valaki jobb lenni mint a másik , úgy hirtelen ? Mitől érdekesebb valaki ? Ő küldött a farkáról képet én meg nem ? Mégis mi ? Tehát van két ember épp elkezdetek beszélgetni beszéltek 5 napja , és bumm aztán off...

Mint említettem , normál esetben nem húzom fel magam az ilyeneken, de ez most mégis nagyon felhúzott.

29 F

2019. márc. 5. 19:52
 1/8 anonim ***** válasza:
78%

Hisztis vagy.-Közel 30-évesen ....

(Nem nem vagyok k-va,anyám sem volt az,-köszönöm.)

2019. márc. 5. 20:08
 2/8 anonim ***** válasza:
68%
Fél pestet levarrtam már rajta. Hemzsegnek a ribizlik ott. Valamit rosszul csinálsz...
2019. márc. 5. 20:43
 3/8 anonim ***** válasza:
55%

"Fél pestet levarrtam már rajta. Hemzsegnek a ribizlik ott. Valamit rosszul csinálsz..."

Azt csinálja rosszul, amit a férfiak olyan 80%-a: nem nyert a genetikai lottón. Légy hálás a sorsnak...

Haha, jellemző, valakit zavar, hogy Tinderen szinte minden nő elkényeztetett ribiként viselkedik, az rögtön hisztizik. Csak a vicc kedvéért annyira megnéznék egy fordított társadalmat, ahol a nőknek kell teperni. Kíváncsi vagyok, akkor is ilyen magas lóról beszélnének-e.

2019. márc. 5. 20:54
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Pont azért nem kéne aggódnod,amit előttem írtak.Valami ribizli másik dugósmatyit választott.Ilyenek százával hullanak az égből,ha kitartó vagy,Neked is lehet.Ha meg nem azt keresek,akkoor örülj,hogy más elvitte.
2019. márc. 5. 20:56
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Az a Tinder csak egy bújtatott szexpartner kereső. A Family guynak is van egy része róla.

Ha igaz szerelmet keresel, ahhoz sok türelem kell, és persze próbálkozni.

Persze lehet, hogy találsz majd valakit, akár a Tinderen akár máshol.

Azt meg, hogy milyen az illető a kommunikációjából is kiszűrheted.

2019. márc. 8. 06:49
 6/8 anonim ***** válasza:

És te elhitted ,hogy beteg...

Nagyon kezdő vagy még kora 30as létedre.

Arany szabály tinder badoo párom.hu.... oldalakon leîrt száz mondat annyit ér mintha egy jó pasi leszólítja valahol.

Van a mondás az erősebb(ügyesebb gyorsabb) kutya b...

Nem kell benyelni a kifogásokat,menni kell a "a prédára" amíg más el nem viszi. Pontozzatok le de amelyik nő hírdeti magát ilyen oldalakon, vagy szórakozóhelyen kelleti magát(hagyja a pasikat nyomúlni sőt még tesz is érte) az csak olyan mint a sánta vadnyul ...

2019. márc. 16. 11:34
 7/8 anonim ***** válasza:
Ilyen oldalaktól mit vársz?! Értem én, hogy nehéz máshol ismerkedni manapság, alá is írom. Csak sajna ilyen helyeken normális párt találni olyan, mint tűt keresni a szénakazalban. Azok regisztrálnak többnyire, akiknek viszket, kanosak, vágynak egy kis mellékesre, vagy ez az utolsó mentsváruk.
2019. márc. 24. 15:51
 8/8 anonim ***** válasza:

Szerintem pont ugyanazon okokból csinálhatják, mint ahogy a te úriember társaid. Eddig bárkivel alakult volna valami, akkor vagy én hátráltam ki és ezt közöltem is, hogy elnézést de nem. Vagy a másik, hogy se szo se beszéd felszivodott.

Igazábol a mai világban már nagyon nem divat normálisan közölni, hogy tipli van... Mindenkiben van gerinctelenség, vsak máshogy mutatkozik ki:/

2019. ápr. 13. 23:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!