Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én vagyok ezzel ilyen szerencsétlen?
Szóval először is Budapesten lakok nem vidéken. Használom a tindert, de kb unaloműzésből, mert nem igazán vágom, hogy ezen egyáltalán kinek vannak matchek egyáltalán... Amikor van akkor vagy nem szól egy szót se , vagy tegyük fel jól kijövünk.... aztán hirtelen eltűnik. Normál esetben nem akadok ki ezen , mert ez kb mindennapos jelenség, hogy simán eltűnik valaki, de volt 2 delikvens is , akikkel pont találkoztam volna , az egyik, beteg volt így nem tudtunk találkozni , aztán erre két napra unmatchelt ... se szó se beszéd. Azután egy másik lánnyal beszéltem, minden szuper volt , vagyis úgy tűnt, benyögi , hogy beelőztek engem.... mondja , hogy szombaton elhívták, mondom nem igen szeretem ha hazudnak nekem, mert szombaton állítólag otthon volt a szüleivel, és nem beszélt senkivel, erre a másik elhívta .... Csak én vagyok ilyen szerencsétlen, vagy csak véletlenül fogom ki az ilyeneket mindig ?
Lányok , mégis miért gondoljátok meg magatokat egyik pillanatról a másikra, ha már effektíve megbeszéltek egy találkozót is , és látszólag jól kijöttök a másikkal ?
Na meg mitől tud valaki jobb lenni mint a másik , úgy hirtelen ? Mitől érdekesebb valaki ? Ő küldött a farkáról képet én meg nem ? Mégis mi ? Tehát van két ember épp elkezdetek beszélgetni beszéltek 5 napja , és bumm aztán off...
Mint említettem , normál esetben nem húzom fel magam az ilyeneken, de ez most mégis nagyon felhúzott.
29 F
Hisztis vagy.-Közel 30-évesen ....
(Nem nem vagyok k-va,anyám sem volt az,-köszönöm.)
"Fél pestet levarrtam már rajta. Hemzsegnek a ribizlik ott. Valamit rosszul csinálsz..."
Azt csinálja rosszul, amit a férfiak olyan 80%-a: nem nyert a genetikai lottón. Légy hálás a sorsnak...
Haha, jellemző, valakit zavar, hogy Tinderen szinte minden nő elkényeztetett ribiként viselkedik, az rögtön hisztizik. Csak a vicc kedvéért annyira megnéznék egy fordított társadalmat, ahol a nőknek kell teperni. Kíváncsi vagyok, akkor is ilyen magas lóról beszélnének-e.
Az a Tinder csak egy bújtatott szexpartner kereső. A Family guynak is van egy része róla.
Ha igaz szerelmet keresel, ahhoz sok türelem kell, és persze próbálkozni.
Persze lehet, hogy találsz majd valakit, akár a Tinderen akár máshol.
Azt meg, hogy milyen az illető a kommunikációjából is kiszűrheted.
És te elhitted ,hogy beteg...
Nagyon kezdő vagy még kora 30as létedre.
Arany szabály tinder badoo párom.hu.... oldalakon leîrt száz mondat annyit ér mintha egy jó pasi leszólítja valahol.
Van a mondás az erősebb(ügyesebb gyorsabb) kutya b...
Nem kell benyelni a kifogásokat,menni kell a "a prédára" amíg más el nem viszi. Pontozzatok le de amelyik nő hírdeti magát ilyen oldalakon, vagy szórakozóhelyen kelleti magát(hagyja a pasikat nyomúlni sőt még tesz is érte) az csak olyan mint a sánta vadnyul ...
Szerintem pont ugyanazon okokból csinálhatják, mint ahogy a te úriember társaid. Eddig bárkivel alakult volna valami, akkor vagy én hátráltam ki és ezt közöltem is, hogy elnézést de nem. Vagy a másik, hogy se szo se beszéd felszivodott.
Igazábol a mai világban már nagyon nem divat normálisan közölni, hogy tipli van... Mindenkiben van gerinctelenség, vsak máshogy mutatkozik ki:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!