Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehetek ekkora szerencsétlen, hogy nem tudok barátnőt szerezni?
Figyelt kérdés
Sosem volt még. Netes társkeresőkben látok valami reményt, de ahogy el kezdek nézelődni rajta, elmegy az életkedvem...annyira kevés olyan nő van aki tetszik. Már esélytelennek látom hogy legyen valakim. De nem tudok bele nyugodni, mert nagyon vágyom egy lányra.
Mit csinálja, hogy ne ezen járjon állandóan az agyam, mert már bele bolondulok.:(
F
2018. nov. 17. 16:28
1/7 anonim válasza:
Te vagy a 100. kérdező ebben a témában a héten. Anyukád mit mond? Ő Ismer a legjobban.
2/7 anonim válasza:
Nem vagy egyedül. Sajnos siralmas a felhozatal. Intelligens és elviselhető nőt nagyítóval kell keresni, és az a kevés, aki létezik, mind foglalt.
3/7 anonim válasza:
Semmiképpen ne társkeresőzz, majd beleakadsz. Csak nyugi.
4/7 anonim válasza:
Érdekes, én 10-ből 8-9lánnyal el tudnék képzelni kapcsolatot. Tinderen még csodálkoztam is hogy lehet csupa szép lány.
5/7 anonim válasza:
Élőben keresd! És udvarolj - próbálkozz ! Tökösen állj hozzá! Ha kapsz 50 elutasítást , megalázását csak nevess rajta! Lehet az 51 ik meg téged választ !
6/7 anonim válasza:
#4 Külsőre én is legalább ennyit elfogadnék, de a legtöbbjüket egy napig sem lennék képes ép idegrendszerrel elviselni.
7/7 anonim válasza:
Próbáld meg a tindert. Ott többet vannak mint a hagyományos társkeresőkön. Viszont jó fotók (és nem árt ha a fényképeken jól vagy felöltözve) is kellenek ahhoz, hogy siker legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!