Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért vagyok ilyen szerencsétlen?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vagyok ilyen szerencsétlen?

Figyelt kérdés

Sokáig úgy gondolotam, hogy nem érdemlek meg egy lányt sem. Mert nem nézek ki se jó, meg nincs is valami jó személyiségem. A tini korom így telt el. Nagyon rossz érzés, hogy nem volt még sosem barátnőm akit szerethetek, úgy érzem, hogy nem vagyok fontos senkinek. Pedig olyan jó lehet tizenévesen szerelmesnek lenni. Most 21 vagyok, de még mindig nincs senkim.:(

Már egy ideje erősítek, hogy kicsit erősödjek, mert vékony testalkatom volt/van. Mostmár elmúlt az az érzés, hogy nem érdemlek meg barátnőt. De mostmeg az a bajom, hogy nem tudok hol ismerkedni. Csak a net van, de eddig senkit nem találtam akivel találkoztam volna, de több lánnyal irogattam, 2-vel hosszú ideig, de aztán vége lett:/

Sok jóból kimaradtam amiatt hogy nem volt barátnőm tizenéves koromban?

Nagyon szerencsétlen vagyok, ugye?:(

2018. okt. 22. 20:57
 1/5 anonim ***** válasza:
83%
30 éves korodig szűz maradsz. minden jót.
2018. okt. 22. 21:21
 2/5 anonim ***** válasza:

Van egy javaslatom.

Vegezz el egy szemelyi edzo tanfolyamot.

Jol fogsz kinezni, es jobbnal-jobb lanyok kozul valogathatsz majd,

vagy ha annyira nem szexi, akkor alakithatsz rajta noi sertodottseg nelkul, mert o fog odajonni hozzad.

De amugy ha Pest kornyeki vagy, akkor meetup.com,

tancorak, nyelvora, tanfolyamok, klubbok,

Internetet hagyjad, mert meg szerencsetlenebbnek fogod magad erezni.

2018. okt. 22. 21:28
 3/5 anonim ***** válasza:

A korosztályodat elnézve, akkor leszel a nők bálványa, ha drogdíler vagy. A 20-as nők imádják az ingyen drogot... Bármit megtesznek neked egy lövésért kettőért még az oltár elé is rángatnak... :D

A lényeg... A hiba nem a Te készülékedben van. A netet nem javaslom... Sajnos ki kell mozdulni otthonról és a komfortzónádból és bevágódni az éjszakai bulizásba... Balatonsound stb... Nehogy azt hidd ám, hogy kockahassal sikeresebb leszel... A legszebb lányok egyetemre/főiskolára járnak és csak ebben a körben hajlandóak ismerkedni...

2018. okt. 23. 05:15
 4/5 anonim ***** válasza:
Ismerkednék lányokkal 22f
2018. okt. 23. 14:45
 5/5 A kérdező kommentje:

4-es!

Szerinted ez válasz a kérdésemre???

2018. okt. 23. 14:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!