Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyire jelent egy internetes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire jelent egy internetes társkereső veszélyt az olyan átlagos férfiakra akik komoly kapcsolatot akarnak és nem akarják hogy csak arra legyenek használva?

Figyelt kérdés

Igen lehet furi de nem akarom hogy egy nő csak azt akarja tőlem. Bizony egyszer már megtörtént hogy szex után nem keresett a lány

Igen egy érzelmessebb pasi vagyok

2019. márc. 5. 16:20
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
10. Elárulod miért? És miért kell provokálni?
2019. márc. 5. 17:19
 12/19 anonim ***** válasza:
64%

Ha komoly kapcsolatot keresel, akkor nem kell első randin ágyba vinni a nőt. Pár találkozás után meg csak kiderül már, hogy ő is komoly kapcsolatot keres-e vagy csak alkalmit. De sokkal inkább nem lenne második randi, ha csak kihasználni akart.

De nem hiszem, hogy túl sok férfi reklamálna, hogy kihasználták, ha első randin van szex, aztán huss eltűnne a nő örökre. Én is mindig komoly kapcsolatot kerestem, sosem volt egy éjszakás kalandom, de problémát se csinálnék belőle, ha egyszer így alakulna. Első randin még nem alakulhatnak ki olyan mély érzelmek, szerelem, hogy ezt olyan nehéz legyen feldolgozni. Tudod hány pasi álmodozik róla, hogy egyszer egy nő jól kihasználja? :)

F36

2019. márc. 5. 17:32
 13/19 anonim ***** válasza:

Komoly kell,azért dugtad meg az első randin,és baromi rosszul ha utána nem is keresett még sima dugásra sem. :O

40N

2019. márc. 5. 17:35
 14/19 anonim ***** válasza:

Mindenkire nagyobb veszélyt jelent az internetes ismerkedés. Ha nagyon akarom, akkor 10 percen belül bepasizok itt, holnapután már randizok, 2 hét múlva sze..xelek. Törvényszerű, hogy egy sor komolytalan hódolót fogok így összeszedni. Egyrészt nem ismerjük elég régóta egymást ahhoz, hogy fényezni akarja magát a szememben utólag is, miután kihasznált. Nincsenek közös ismerőseink, akik előtt égés lesz majd, amikor kiderül, hogy csak egy éjszakára kellettem vagy csak szexre kellettem, stb. Azért nagyon nagy úr a mások véleménye még mindig sok embernek.

Harmadrészt tényleg csak annyit tudok róla, amennyit elárul, nincsenek közös ismerőseink és valószínű előbb fogom magam az ágyában találni, minthogy kiderülne, hogy barátnője van, vagy felesége vagy skizofrén vagy autista...

Ha élőben ismerkedsz, akkor fokozatosan alakul ki valami (vagy belédcsap a villám, amikor meglátod), mindenképp egy rakás infót tudsz róla, mire egyáltalán eljuttok az első randiig. Főként a közös ismerősi kör miatt kevésbé fogja eljátszani azt, hogy adja a hősszerelmest, közben meg csak egyszer meg akar fektetni.

Szerintem tanulmányt lehetne írni a különbségről.

Ettől függetlenül a legtöbb férfi és szerintem nő jószándékú a maga módján a neten is és előre figyelmeztet, ha nem akar komolyat. Nekik is púp a hátukon levakarni valakit, aki félreértett valamit, ezért inkább előre szólnak.

2019. márc. 5. 17:38
 15/19 A kérdező kommentje:
Ki mondta hogy az első randin?????? (amúgy 6. randin történt meg vagy meddig kéne várnom?)
2019. márc. 5. 18:00
 16/19 anonim ***** válasza:
Én például bulikban soha nem iszom, mert olyankor kihasználnak a nők...
2019. márc. 5. 18:07
 17/19 anonim ***** válasza:
Komoly kapcsolatot akaro pasi vagy nő az nem fekszik a másik alá ilyen hamar,6 .randin,csak dugni akarok,akkor meg nem kell a rizsa,nem azt mondom h esküvöig várj,de azért ez a másik véglet.. Ha nem voltál jo akkor meg gyakorolj.
2019. márc. 5. 18:08
 18/19 Diavolino44 ***** válasza:
Ha a hatodik randin volt, akkor baromi sz.r lehetsz az ágyban. Ha utána eltűnt, aki komoly kapcsolatot akar, annak is számítani fog mennyire illeték össze szexuálisan. Vele nem illetettek össze egyáltalán.
2019. márc. 5. 19:54
 19/19 anonim ***** válasza:

Oké, most írnak okosakat előttem hogy minek feküdt le a lánnyal ha komoly kapcsolatot akart, illetve hogy puha és azért stb.

Higyjétek el a nők ugyanúgy rafináltak a társkeresőn mint mi pasik. A csillagokat is lehazudják és elhiszik maguk is hogy hosszú távú kapcsit keresnek miközben zömében erre alkalmatlanok ők is. :-D

Ugyanis számtalanszor jártam már úgy ahogy a kérdező írja, valamint előfordult az is több ízben hogy szándékom ellenére a nő követelte ki a szexet első randin, és többen is elvezettek hozzám messziről "dugni" miközben én csupán randizni akartam hogy legyen ismerettség és ez által folytatás. Ha én kezdeményeztem akkor is dugás lett a vége, akinél nem annak nem jöttem be vagy volt eltitkolt szeretője.

Azt el kell mondjam egy lány se pattant le mellőlem, hanem úgy alakította a helyzetet hogy ha normális pasi vagyok akkor mindenképpen dobjam őt.)

Ja, és a kérdezőnek válaszoljak... igen, vannak lehúzós nők is akiknek csak saját maguk felé hajlik a keze. Bűnözők is és nincs az arcára írva. Egyik haverom kirabolták ilyen ribizlik amíg aludt szerelmesen, engem pedig próbáltak de úgy készültem a nőhöz hogy nem vittem magammal kp-t csak egy sz@r mobiltelót :-D Amíg a fürdőbe voltam láttam az ajtórésen hogy a ribizli matat a táskámban és izgalmában a számomra kiöntött pohár üdítőt is fellökte :-D

És persze több ízben próbáltak rászedni, mint például hitelkezesség, illetve érdekes módon mindegyikőjüknek pont az én közbejöttöm alatt romlott el a telója, a hűtője, tv-je, autója és sorolhatnám. Szóval próbáltak ezzel is valahogy lehúzni és vigyázz te is és légy óvatos.)

2019. márc. 15. 02:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!