Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Attól függetlenül, hogy jól...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Attól függetlenül, hogy jól néz ki egy férfi, előfordulhat, hogy egyetlen nőnek sem kell?

Figyelt kérdés
2019. márc. 2. 21:13
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
0%
Igen, mert nem elég ha jóképű, gazdagnak is kell lennie.
2019. márc. 2. 23:01
 12/15 anonim ***** válasza:
6%
Megint lepontoz valami majom, mert fáj neki az igazság, de én még 30 év alatt egy jóképű srácot nem ismertem, akit semmibe vennének a nők, a személyiségétől függetlenül.
2019. márc. 2. 23:12
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
4. vagyok, kaptam egy privátot arról érdeklődően, hogy a külsőmön változtattam-e. Nem. Sőt még jobb alakom volt akkor, azóta egy kis pocim is lett lapos has helyett. Sok régi ruhámat is hordom. Nem volt plasztikai műtétem, nem történt karácsonyi csoda, csak simán összekaptam magam és merek érvényesülni.
2019. márc. 2. 23:17
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Igen, persze hogy előfordulhat. De mondok mást: Még csajoknál is van ilyen. Én férfi vagyok amúgy, még mielőtt valami kanos kisfiú rámírna.
2019. márc. 3. 01:43
 15/15 anonim ***** válasza:
Kizárt dolog. Egy 30-40 körüli férfi ha jól néz ki, biztosan "kellene" legalább egy nőnek. Viszont a nők nem fognak kezdeményezni és az is előfordul, hogy a férfinek nem jönnek be azok a nők. Ezért van az, hogy sokan egyedül maradnak.
2019. márc. 3. 10:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!