Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Attól függetlenül, hogy jól néz ki egy férfi, előfordulhat, hogy egyetlen nőnek sem kell?
A jóképű pasikra előbb vagy utóbb egyszerűen rámásznak a nők. Még ha abszolút nem kezdeményező típus is, a nők fogják felszedni, ha valóban jóképű.
Persze a jóképűség fogalma az vitatott. Nem mind1, hogy nagyi szerint vagy csak jóképű, vagy tényleg a jó csajok szerint is. :)
Igen. Én a női oldalt éltem meg, egy magambaforduló, barátok nélküli, megszólalni nem merő, nyeljen el a föld típusú lány voltam aki összehúzta magát és próbált eltűnni a tömegben.
Amíg ilyen voltam senkit nem érdekeltem, nyitottam, lett egy két barátom, összekaptam magam. Ahogy lett önbizalmam a férfiakat is elkezdtem érdekelni.
Ha magadat sem szereted az látszik és elijeszti az embereket.
Hát állítólag nem vagyok rosszképű, viszont csendes, nehezen nyílok meg, nagyobb társaságban a háttérben vagyok, szökőévente kezdeményezek jó esetben.
Volt már párom, viszont most egyedül vagyok, és tudom hogy ez még így lesz egy darabig.
Ahoz hogy valaki hatékonyan párt keressen, találjon, nem jó kinézet vagy pénz kell(ellenben azzal amit itt a legtöbben állítanak), hanem jó duma! Ha ez megvan, semmi más nem számít!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!