Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kell fizetős társkeresőn fizetni?
Környezetemben nem akarok direktben erről érdeklődni. Azt hallottam, hogy telefonról történik a havidíj fizetés. (?) NEM számlára,előfizetéssel fizetem a telefonom. Hírlap üzletben szoktam tenni rá összeget. Akkor gondolom ez a lehetőség kiesett. Másik lehetőség bankszámláról történő levonás. Kis helyen "bankolok" ,személyes ismerősöm az ügyintéző. Ez zavar.
Tehát a kérdésem akkor hogyan működik ez?
"Azt hallottam, hogy telefonról történik a havidíj fizetés." Ez a világ már elmúlt..
Manapság már interneten úgy vásárolunk, hogy megadjuk a kártyaszámunkat, a nevünket, a kártyánk lejárati dátumát és a cvc kódot, és ding, jön az sms, hogy az összeg levonásra került, amivel a kutya nem fog foglalkozni, hogy te mire fizettél elől és teljesen mindegy, hogy hol bankolsz.
Köszönöm. Még sosem vásároltam interneten. Akkor itt az ideje kipróbálni!
Erről is hallottam, sajnos csak rosszat, hogy nem hagyták abba a levonást akkor sem amikor az illető már lemondta.
Manapság már léteznek olyan bankkártyák amire külön te töltöd rá az adott összeget és utána tudsz vele vásárolni akár az interneten akár pedig érintéses fizetéssel.. Nekem van vagy 5 bank kártyám, aminek több mint a fele, csak ilyen rátöltős kártya.. Rengeteg biztonságos app, vagy szolgáltatás létezik amivel pont az ilyeneket lehet elkerülni.. Ott van a Barion, ott van a Paypal, ott a Bitcoin és még számtalan ilyen..
Ez egyik ilyen kártyámat 1000 Ft-ért vettem és nyugodt szívvel bárhol megadom az adatait, mert úgyis csak azt a pár ezer forintot tudnák levonni amit előtte ráküldök.
Ha már fizetni akarsz, akkor inkább egy hivásos szolgáltatónak tedd, ott legalább kapsz valamit a pénzedért. :D
Ezek a netes oldalak mindegyike nagy átbaxás/lehúzás. :) F
Kérdező, ha pasi vagy, ne fizess elő!
Rengeteg oldal van amit előfizetés nélkül lehet korlátozottan vagy limitálva használni,a reklámok is eltartják őket...
Amennyiben a Te pályád a netes ismerkedés, akkor előfizetés nélkül is boldogulsz.
Ajánlom az apró betűs részt minden esetben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!