Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minek tudható be, ha egy pasi ennyire ” fuggetlen?
Végre talál az ember egy fuggetlen pasit es örul neki , hogy a masik teljesen nyilt , mindig ráér , nem fugg masik nötöl , stb
De mi van akkor ha a pasi összeférhetetlen es önzö , azert van teljesen egyedul . Mi van ha peches volt ?
Ha idösebb korára teljesen egyedul van, felnött gyerekei nem tartják vele a kapcsolatot , ( allitólag ö nem akarja mert bújtatják a testvérét , aki lopott a gyerekei nagyanjától pénzt ). A fia csak akkor hivja ha penz kell , szerinte
Elsö feleseg elhagyta egy feletteséért , masodik meg hárpia volt folyton feltekenykedett es anyagias volt
Igy teljesen egyedul van a kutyajaval .
Jó , vagy rossz ember benyomását kelti?
"hogy a masik teljesen nyilt , mindig ráér , nem fugg masik nötöl , stb"
Bár gondolom a magam 32 évével más korosztály vagyok, de velem pont ez volt a probléma, hogy mindig ráértem, nyílt voltam. Egyik nő sem akart tőlem semmit mert emiatt kiszámítható és unalmas lettem, a nőknek pedig izgalom kell, hogy ne nagyon tudják hányadán álnak, lehet agyalni hogy vajon mit akar a titokzatos férfi. Sajnos legalábbis nekem ez az élettapasztalatom.
Első, te baromira el vagy tévedve.
Mert lehet a kapcsolat elején kell az izgalom - de igazából az újdonság ereje megadja ezt. 3-4 sőt hovatovább 6-7 év után nem arra vágyom a páromtól hogy ne tudjam mi van és titokzatos legyen...
Kérdező nem kelti rossz ember benyomását...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!