Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Létezik egyáltalán ilyen pasi?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik egyáltalán ilyen pasi?

Figyelt kérdés
20 éves lány vagyok, közel két év alatt rengeteget változtam mindenben, főleg a körülmények miatt, de még az eddigi hobbimra is ráuntam, újak után kutatok. Ezek mellett mostanra jutottam el odáig, hogy felismerjem mi hiányzott igazán a korábbi párkapcsolataimból. Teljesen más szempontok alapján próbálok ismerkedni, már csak azt nem tudom, reálisak-e az elképzeléseim, vagy hol és milyen közösségben találok ezekkel a tulajdonságokkal valakit. :D Tehát, szeretem az elvont, akár sötét/goth dolgokat, a tartalmas beszélgetéseket ezekkel vagy szinte bármi mással kapcsolatban, erre megfelelő partnerrel órákig is képes vagyok, egyhuzamban. Az exbarátaim hülyének néztek, amiért ilyesmire vágyom, bár, velük még hétköznapi dolgokról se nagyon tudtam témázni, nem érdekelte őket sok minden a hobbijukon kívül. (Mielőtt felmerülne, barátaim vannak, akikkel tudok beszélgetni elég sokat, nem annak kellene mindenkit "pótolni", akivel együtt vagyok, csak egy párkapcsolatban ez nagyon nem ugyanolyan.) Tényleg ennyire lehetetlen elvont személyeket találni, akik még a gondolataikat is szívesen megosztanák hasonlóakkal?

2019. febr. 20. 04:06
 1/8 anonim ***** válasza:
66%

Persze, hogy létezik.

A dolog egyik része, hogy egy csomó ember úgy gondolja, hogy ő mély gondolkodású és tartalmas beszélgetésekre vágyik, aztán amikor ilyen helyzetbe kerül, kiderül, hogy ettől nagyon messze van. Ez a mély gondolkodású dolog olyan, mint amikor majdnem mindenki érettnek tekinti magát, miközben gyerekesen viselkedik.

A dolog másik része, hogy ha valaki tényleg mélyen is gondolkodik, attól még nem feltétlenül erre vágyik egy párkapcsolatban is. Vagy ezek mellett még sok másra. Sokszor ez a mély gondolkodás nem olyan szexi és izgalmas, mint egy rosszfiús pasi vagy egy bevállalós lány. A külső is sokszor felülírja az ilyen jellegű dolgokat.

Goth ugyan nem vagyok, de szeretem az éjszakai sétákat, kihalt helyeket, horrorfilmeket és hasonlókat. A környezetem szerint komoly gondolkodású vagyok, jók a meglátásaim, nem sablonszövegeket nyomok. Sok téma érdekel, mindenről megvan a véleményem, ami mellett érvelni is tudok. Blogolok, szeretek vitatkozni.

Oké, mondjuk én ezek mellett bizonyos dolgokban gyerekes is vagyok, de ha én létezek, akkor a nagy számok törvénye szerint még jó pár hasonló pasinak kell lennie, akár gyerekesség nélkül is. :D

2019. febr. 20. 04:24
 2/8 anonim ***** válasza:
60%

Akik mély beszélgetésekre vágynak, azok tapasztalatból teszik ezt... nincs vágy ha nem ismered. Ha meg nem tudja mit beszél csak mondja, az mind1. Ha meg vágynék, de érzem az, akivel beszélek, nem vagyunk egy hullámhosszon, abból nem fog kialakulni mély beszélgetés mert nem vagyok hajlandó abba belemerülni, akivel mást gondolunk. Ott elmerülni sem lehet... ;)

Kérdező, mindig van olyan hogy egyes emberek jobban “hasonlítanak” ránk. Most 20 évesen lehet azt hiszed egyedül vagy, de nem. Csak meg kell találni a megfelelő partnert ;).

2019. febr. 20. 06:10
 3/8 anonim ***** válasza:
7%
Kinőhetted volna már ezt a hülyeséget!
2019. febr. 20. 07:49
 4/8 anonim ***** válasza:
Csak akkor hiányzik valami, ha te úgy döntesz, hogy hiányzik valami. Választhatod azt is, hogy nem hiányzik semmi.
2019. febr. 20. 08:28
 5/8 anonim ***** válasza:
vagyunk ilyen férfiak
2019. febr. 20. 08:32
 6/8 Rockarc ***** válasza:

En jellemzoen ilyen vagyok. Csak a korosztaly nem stimmel.

Lehet, hogy elcsepelten fog hangzani, de magyarorszagon nincs nagy tabora ennek. Marmint arra gondoltam, hogy kulfoldon hamarabb fogsz ilyen emberbe akadni.

Egy probat megerne, ha Tinderre regelsz es leirsz par dolgot ezekrol, plane ha profilkepnek rakod ki. Talan igy celzottabban fogsz tudni ismerkedni. Ezenkivul maradnak a koncertek es a fesztivalok.

42F

2019. febr. 20. 09:51
 7/8 anonim ***** válasza:

Rengeteg ilyen ember van, pl az én baráti körömben a csapat többsége ilyen. Egyszerűen csak egymásra találtunk, a "normális" átlagos emberek kevésbé fogadtak be minket ezért alakult ki ez a mi kis körünk. Sokaknak furák vagyunk de ez nem zavar minket mert jól érezzük egymás társaságában magunkat. Keress te is ilyen társaságokat.

Az elvontabb hobbik között szerintem több ilyenre akadsz mint máshol.

Merre laksz, még akár pár ismerősömnek is be tudlak mutatni :D

2019. febr. 20. 14:40
 8/8 anonim ***** válasza:

Persze, hogy van de szerintem sokan félre értik a kérdést is. Az antiszociális nem ide tartozik pl... Az elvont inkább jelen esetben azt jelentheti, hogy olyan emberek akik saját felfogásból választják a "másságot,, sok mindenben nem értenek egyet a világ működésével, és a nagy többség gondolkodásával. Azok akik saját magukban keresik a válaszokat, és ebből adódóan csak a hasonló gondolkodású emberekkel szeretnek lenni.

Ismétlem sokan vannak akik csak haragszanak a világra, vagy bántották őket és hasonlók emiatt elidegenedtek a társadalomtól de az nem ugyanaz mint amikor valaki igazán magáénak érzi ezt a fajta gondolkodást, és mer is eszerint élni.

Szerintem ezt jelenti, és egy sokkal szabadabb és kötetlenebb életet biztosít.

Én meghagyom a közhelyes értékrendet és gondolkodást a közhelyes embereknek 😂

2019. febr. 21. 12:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!