Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki ilyen pasi az egyedül marad?
- közel 30 éves
- szüleivel lakik
- minimálbért keres
- túlsúlyos (amin nem tud változtatni (
Mennyi ilyen lúzer lehet ma Magyaroszágon ?
Mi az, hogy nem tud változtatni azon, hogy túlsúlyos? Csak LUSTA!
Ha felszedted, összezabáltál mindent, akkor fogyj is le.
Vagy valamilyen betegségben szenvedsz?
Az ország kb. háromnegyede minimálbéren dolgozik.
Azért élsz a szüleiddel, mert a megkeresett pénzedet félre teszed, hogy majd a későbbiekben tudj saját lakást venni?
,,Amin nem tud változtatni"- tudod mondom KIFOGÁS.
Ha tudott zabálni akkor tudna edzeni is és odafigyelni a kajára.
Sajnos sok ilyen vesztes van idősebb magyar palik is,elképesztő.
30 valahány évesen nem sikerült külön költözni,hanem kibérel egy szobát század magával,DIPLOMÁVAL rendelkezik hozzáteszem.
Ezzel szemben kislányok már külön lakásban laknak 24-25 évesen,és tényleg rengeteg ilyet látok.
Szánalmas.
"Nő vagyok ! Egy munkatársam sorsábòl vettem a téma ötletet !"
Miért a másik életével foglalkozol? Neked nincs jobb dolgod, mint mások életében turkálni?
Foglalkozz kérlek a saját életeddel! Azzal minden 100%-ban rendben van?
Mindenki azt kapja amit érdemel. Először is aki nem száll be a ringbe, hogy akar győzni? Mindig csak a sírás megy.
Egyébként lenne egy kérdésem: ha ez a pali kapna egy nőt, mit tudna neki biztosítani mint férfi? Szóval innen kezdődik a dolog. Én elhiszem hogy esténként jó lenne a szex, de ez csak egy része a párkapcsolatnak...
Konkrétan ezért van ennyi beteg és rossz párkapcsolat, mert a résztvevők - vagy legalábbis az egyik fél - gyakorlatilag alkalmatlan(-ok) egy minőségi társas élethez. Tesze-tosza gyámoltalan, önbizalomhiányos, céltalan, önállótlan, felelősséghiányos, alacsony EQ-val rendelkező emberek miért erőltetik ezt az ismerkedés dolgot? Na jó, ennyi, én kiszálltam ebből a naponta feltett konstans kérdésekből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!