Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Aki ilyen pasi az egyedül marad?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki ilyen pasi az egyedül marad?

Figyelt kérdés

- közel 30 éves

- szüleivel lakik

- minimálbért keres

- túlsúlyos (amin nem tud változtatni (

Mennyi ilyen lúzer lehet ma Magyaroszágon ?

2019. febr. 22. 10:29
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
11-es. Van egy kérdés, és van hozzá némi infó. Nos, csak ezekből lehet véleményt formálni. Mi ebben a rosszindulat? Ha neked van rengeteg elpazarolni való időd, hogy olyan emberekkel akarod magad körbevenni akik csak hátráltatnak, akkor hajrá!
2019. febr. 22. 14:36
 22/29 anonim ***** válasza:

16-17. Hát akkor párosíts össze két élhetetlen embert, remekül kiegészítik egymást. Hátha az egyiknek van olyan negatív tulajdonsága, ami a másiknak nincs. Ketten már egy egészet alkothatnak. ;)

A kérdés még mindig az, hogy ha valakinek nincs kompetenciája valamihez, akkor miért erőlteti? Először fel kell készülni, mielőtt a tettek mezejére lépne az ember.

Attól hogy már feláll a cerka, az gyakorlatilag nulla egy párkapcsolathoz.

Hova van az leírva, hogy alanyi jogon jár egy nő/ffi, sőt kötelezően kapcsolatba kell lenni? A mai kapcsolatok nagyrészében az egyik fél szenved, tűr vagy beadja a derekát ilyen-olyan okok miatt. A mennyiség és a minőség köszönő viszonyban sincs egymással.

2019. febr. 22. 14:44
 23/29 anonim ***** válasza:

#19: "Ez a pasi is könnyen találhatna egy elhízott harmincas takarítónőt vagy bolti eladó Arankát aki az anyjával lakik"

Azt tedd hozzá, hogy ahogy ő dekoratív lányt szeretne, úgy Aranka sem éri be a kedvenc sorozatszínésze alatti kategóriával. Szóval egymásnak fel sem merülnek lehetséges társként, mert mindegyikük jobbnak tartja magát a másiknál. Esetünkben pedig Aranka ugyanolyan lúzer, csak neki jobban bejön a szingli jelző.

2019. febr. 22. 16:32
 24/29 anonim ***** válasza:
83%

#20: "Hát sajnos manapság azt látom,hogy 24-25 évesen utazgatnak,élnek,külön laknak.

Sajnos manapság egyre több aki életrevalóbb mint férfitársaim."

Itt óriási képzavar van. Azok a 24-25 éves nők akik utazgatnak, 99%-ban nem a saját erejükből illetve tudásukból megszerzett pénzből teszik ezt. Ha megállt a középiskolánál és 19-20 évesen elkezdett dolgozni, akkor még tuti hogy nem rakott össze annyi pénzt (a különélés mellett), hogy abból komolyabb utazgatásokat állni tudjon. Persze a napi ingázást a busszal és metróval is lehet utazgatásnak nevezni.:) Akik meg továbbtanultak, örülnek ha suli mellett találnak egy olyan állást, ami annyit fizet hogy a tanulmányi költségek mellett még jut az albérletre meg minimális szórakozásra. Az iskolából kikerülve meg szinte a nulláról indulnak. Tehát az a nő, aki 24-25 évesen utazgat:

- szülei pénzéből teszi, még ha nem is vallja be, illetve lehet hogy az utazást ő fizeti, de akkor meg az albérletet fizetik a szülők, meg havi rendszerességgel segítenek neki anyagilag

- van pasija, így kettejük pénzéből már inkább telik utazgatásra

- végül pedig ez sokaknak nem tetszik, de köztudott hogy a fiatal férfiak könnyebben találnak munkát, a fiatal nők meg könnyebben keresnek pénzt. Persze ez valahol az életrevalóságukat bizonyítja akkor is, ha elítéli őket a társadalom (szigorúan látatlanban, mert ilyen lány senki családjában/környezetében nincs, mindenki csak hallott róluk).

2019. febr. 22. 17:05
 25/29 anonim ***** válasza:

19-es, miért, neked nem a jobban tetsző férfi kéne? Ez pusztán genetika, ilyen az ember.

De vannak olyanok is, mint például én, akik az úgynevezett csúnyákhoz sem mernek odamenni. Tehát nem feltétlenül azért nincsen párja valakinek, mert lehetne, de nem elég neki a rosszabb kinézetű. Viszont ahogy írtam, az embereknek a szebb kellene.

Olyanok is vannak szép számmal, akik nem vágynak párra, de alkalmi kapcsolat, úgynevezett kaland sem jön nekik össze.

Szóval a kérdésben szereplő srácról egy rakás dolgot nem lehet tudni, de még ha tudnánk is, ítélkezni senkinek nincs joga!

Más nem az ő cipőjében jár, nem az ő keresztjét viseli, mégis úgy írnak itt egyesek, mintha a zsebükben lenne a bölcsek köve. Persze azt nem tagadom, hogy van sok érdekes meglátás is, amiket lehet itt olvasni.

2019. febr. 22. 18:21
 26/29 anonim ***** válasza:
31%
#24 Még egy lehetőséget kihagytál: én úgy jártam a világot, hogy külföldön éltem és dolgoztam (tudom, hogy hihetetlen, de nem a testemből éltem, bébiszitterkedtem, önkénteskedtem stb) és bár a szüleim fizették az odautat, ott már kerestem annyit, hogy mindig visszafizettem nekik. Ezekből az utazásokból lett a nyelvtudásom és a kapcsolatom is. A kérdésben szereplő férfivel az a legnagyobb baj hogy ilyen megoldás eszébe sem jutna. Nem kalandvágyó és nem okos, mert akkor legalább egy kicsit jobban keresne a minimálbérnél. Én pedig mindkettő vagyok, természetes, hogy ilyen párt is keresek magam mellé.
2019. febr. 22. 18:47
 27/29 anonim ***** válasza:
100%

Miből gondolod h ha ilyen is valaki az akar kapcsolatot ?

V most nálad kizárólag azért luzer valaki mert nincs nője ?

Fogalmam sincs mennyi ilyen ember lehet, bár szerintem magánügy és nem igazán értem h neked (már bocs) de mi a fene közöd van más magánéletéhez ?

2019. febr. 22. 18:58
 28/29 anonim ***** válasza:
81%
Szerintem a kérdést egy pasi írta ki, aki a nők elleni gyűlöletet akarja gerjeszteni. Honnan gondolom? Több okból, például ha egy kotnyeles nő lenne, már reagált volna valamit. Persze most erre lehet hogy fog, leírja, hogy nem is férfi. Esetleg privátban kapok tőle egy kis anyázást. Jártam már így, amikor rávilágítottam arra hogy a kérdező nem nő. Olyan privit írt hogy az még egy matróznak is becsületére vált volna. :-)
2019. febr. 22. 19:47
 29/29 anonim ***** válasza:
a férfi dolga az hogy gazdag legyen legyen lakása autó sok pénz fú ez nagyon szánalmas......
2019. febr. 23. 20:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!