Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők miért csinálják azt,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők miért csinálják azt, hogy sok férfit tartanak "tartalékban"?

Figyelt kérdés

Általában egy nőnek, hacsak nincs már teljesen stabil és hosszú párkapcsolatban (bár előfordulhat, hogy még akkor is) egyszerűen rengeteg pasi van így talonba. Tehát akinek így dobálja a csontot, húzza a mézesmadzagot, hagyja hogy nyomuljon rá de persze semmi testiség. Miközben pontosan megvan neki a "mainstream" pasija, tehát az akivel pontosan tudja, hogy vele össze akar jönni, vagy már össze is jött, vagy sokszor van az, hogy összevesznek szakítanak majd újra összejönnek. Akárhogy is, a legtöbb nő mindig tart magának néhány férfit tartalékba. Ezt hívják "talán polc"-nak is, vagy "holdudvarnak".

Miért tartanak a nők maguknak holdudvart? Tehát olyan férfiak halmazát, akik nyíltan vagy titokban össze akarnának vele jönni, de a nőnek csak max. vészesetben lennének jó, ami általában sosem történik meg.

2019. márc. 1. 16:57
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
19%
Az erkölcsük miatt. Mert megtehetik. Nincs neki következnénye.
2019. márc. 1. 18:00
 12/20 anonim ***** válasza:
Az ilyen pasik nyíltan elmondják a nőnek, hogy meg akarják dugni, és mikor elutasítják őket, maradnak szánalmasan a csaj körül?
2019. márc. 1. 18:25
 13/20 anonim ***** válasza:
21%

#12 nyilván nem, mert ha elmondanák, ott lenne vége az egésznek.

Nyíltan csak a legjobb pasik mondhatják el egy nőnek, hogy meg akarják dugni.

2019. márc. 1. 18:34
 14/20 anonim ***** válasza:
Pont azért csinálják amiért a férfiak.
2019. márc. 1. 19:33
 15/20 anonim ***** válasza:
6%

Ugyanazért, amiért nagyon ritkán kezdeményeznek és csak nagyon prémium férfinél. Mert a női egó annyira törékeny, hogy habár bármikor egy órán belül bármelyik nő találna olyan férfit, aki lefekszik vele (a nagyon csúnyáknak talán beletelne 3-4 órába is), olyat már nehezebben, akivel párkapcsolatilag is ellenne.

Szóval a legtöbb nő az egyszerűbb utat választja, vagyis kettéválasztja a vállalható külsejű barátzónás férfiakat, akikkel tudja kifelé játszani az "én nem olyan lány vagyok" szerepet és az izmos álomhercegeket, akikről maximum a legjobb barátnők tudnak, mert a társadalom felé cikinek érzi a lány, hogy ő fuckboy(oka)t tart.

Hiszen a két legnagyobb félelmük, hogy egy férfi visszautasítja őket (ezért nem is kezdeményeznek) és hogy úgy nem tudnak szexelni, amikor akarnak és/vagy egyedül kell aludniuk, amikor valakivel összebújnának.

2019. márc. 1. 19:37
 16/20 anonim ***** válasza:
32%

És mivel felmerült, hogy a pasik is csinálják, ők teljesen eltérő okból.

NEM VÉDEM ezt a fajta viselkedést akármelyik nemről is legyen szó.

De azért lássuk már be, hogy még ha maga a görög félisten megy is le egy szórakozóhelyre péntek vagy szombat este is keményen tepernie kell, mire hazavihet egy lányt és sokszor az sem ilyen egyszerű, ugyanis ha egy férfi kiköt egy lány mellett és az "nem olyan lány" és neki arra van szüksége, akkor ha odamegy a következő lányhoz (és ő szemtanúja volt az esetnek), akkor már csak női önérzetből sem fog elmenni vele. Tehát eleve elsőre jól kell választania.

A nőnek elég a pasi fülébe annyit súgni, hogy "Nálad vagy nálam?" és már mennek is. Ráadásul a kaphatóbb nők körül annyi férfi legyeskedik és figyeli őket hiénaként a sarokból, hogy amint a nőnek mégsem szimpi az a srác, akivel van bármikor választhat mást. Ja, hogy meglesz róla a vélemény? Na és? A pasikról is ugyanúgy, csak ő még szexelni sem fog sok esetben. A nő meg ha úgyis csak arra vágyik, akkor kit érdekel?

2019. márc. 1. 19:43
 17/20 anonim ***** válasza:
Azért h ha az állandóval szakítanak, akkor tudja mivel bosszantani az exét.
2019. márc. 1. 20:06
 18/20 anonim ***** válasza:
wow minden nőnek férfiháreme van, még a nagyanyátoknak is!!!!444
2019. márc. 1. 21:29
 19/20 anonim ***** válasza:

Vicceskedhetsz, de egyszer regisztrálj már fel 70 éves néniként valamelyik társkeresőre és nézd már meg a postaládádat két nap után. Utána trollkodjál és vedd a szádra a nagyit!

Még egy 70 éves nő is hamarabb talál magának akár nála 30-40 évvel fiatalabb pasit (csak az neki túl fiatal), mint egy férfi.

2019. márc. 1. 23:32
 20/20 anonim ***** válasza:

Nem tudom, hogy erre gondolsz-e, de amikor ismerkedős időszakom volt, akkor valóban egyszerre több ellenkező neművel is kommunikáltam, de azért általában hamar kiderült, hogy lesz-e belőle valami. Ha valaki keresett, beszélgettem vele, függetlenül attól, hogy akartam-e tőle valamit, vagy sem. Több éve tartó barátságok alakultak ki ebből, és azért általában azok a férfiak, akikkel nem lett több, szintén ismerkedtek másokkal, megvitattuk egymással.

Ha valakin azt éreztem, hogy szeretne többet, akkor inkább lezártam a dolgot. Ha tudtam róla. Nem mindig.

2019. márc. 5. 15:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!