Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők miért csinálják azt, hogy sok férfit tartanak "tartalékban"?
Általában egy nőnek, hacsak nincs már teljesen stabil és hosszú párkapcsolatban (bár előfordulhat, hogy még akkor is) egyszerűen rengeteg pasi van így talonba. Tehát akinek így dobálja a csontot, húzza a mézesmadzagot, hagyja hogy nyomuljon rá de persze semmi testiség. Miközben pontosan megvan neki a "mainstream" pasija, tehát az akivel pontosan tudja, hogy vele össze akar jönni, vagy már össze is jött, vagy sokszor van az, hogy összevesznek szakítanak majd újra összejönnek. Akárhogy is, a legtöbb nő mindig tart magának néhány férfit tartalékba. Ezt hívják "talán polc"-nak is, vagy "holdudvarnak".
Miért tartanak a nők maguknak holdudvart? Tehát olyan férfiak halmazát, akik nyíltan vagy titokban össze akarnának vele jönni, de a nőnek csak max. vészesetben lennének jó, ami általában sosem történik meg.
Mert aljasok. Pazarolják a másik fél idejét.
Viszont meg kell hagyni hogy ez nemfüggetlen, ugyan úgy előfordul férfiban és nőben.
A legfontosabb hogy az "áldozat" hamar kiszagolja ezt a helyzetet, így kevesebb időt pazarol valakire fölöslegesen.
#2 ja, az exem is meglepődve, ma született bárányként nézett amikor beszéltem neki a pasifelhőről, amit sok nő tart, és mondta hogy milyen gáz :D
Nem ismerte fel magát, pedig ő ilyen vopt, ezt tudom, mert mellettem is talonban tartotta az exét, meg másokat is, és miután dobott, engem is talonban tartott, na meg szórakoztatóként a kapcsolatai közt, barátkozással, lelkizéssel, szexelgetéssel, és mint megtudtam, nem csak engem.
De más nőknél is láttam a felhőztetést, persze egyik se tudott ilyenről :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!