Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit csináljak ha nem tudok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ha nem tudok hol ismerkedni?

Figyelt kérdés

Neten nem jön össze semmi, élőben meg nem nagyon van lehetőségem, ráadásul csendes típus vagyok tehát elég szar helyzetben vagyok.

Nagyon szeretnék barátnőt, de nem tudom hogy hol ismerhetném meg.

Még sajnos sosem volt senkim.

2019. febr. 28. 20:08
 1/3 anonim ***** válasza:
2019. febr. 28. 20:09
 2/3 anonim ***** válasza:
Van youtuben a sikere hangolva csatorna nézd meg a csajozás videókat nekem segített elég sok nőt találtam csak végén mindig kiderült hogy egy hülyét találtam XD de az a lényeg hogy beválik .
2019. febr. 28. 20:36
 3/3 anonim ***** válasza:

Ha annyira nem jön össze annak te vagy az oka, érdemes lenne utànajàrni, magadba nézni stb. Mi pl netes tàrskeresőn ismerkedtünk meg , és több ilyen férfi+ nő pàr van a baràti körünkben. Mind egy éven belül talàltak pàrt. Nàlunk se tartott sokàig, én 6 hónapja voltam fent, a férjem csak 2 hete, mikor először írt.

Szóval neten is simàn összejön ha nincs veled valami extra gàz, csak nem kell azonnal feladni, de el is jàrhatsz ismerkedni. Nincs valami hobbid se ami kapcsàn tudnàl?

2019. márc. 1. 14:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!