Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Közel a 34 év életévhez hol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Közel a 34 év életévhez hol lehetne ismerkedni?

Figyelt kérdés

Nehéz. Nem kicsit. És ha most ezt érzem mi lesz később, ahogy ketyeg az óra "úgy jut egyre kevesebb az életből nekünk".

Társkereső - egyszerűen esélytelennek látom. Sok helyen fent vagyok, sok levelet kiküldtem már sehol semmi. 90% nem is válaszol. Senkivel szinte nincs szimpátiám csak 1-2 40-50 éves hölgy. élőben is rajta vagyok de nem olyan könnyű mindíg elkezdeni az ismerkedést a korábbi emlékek ellenére. Nem mondom nem lenne lány, de inkább úgy fogalmaznék akit én választanék olyan nincs és nem is volt már sok éve. Néha csak ülök és elgondolom hogy lesz párom így. Sajnos nem városban lakok. Barátok kilőve, mára nincsennek. Közösségi hálón is próbálkozom, de esélytelen. Már olyan szinten vagyok, annak is örülök ha egy (számomra! ) nem tul szép lány szól hozzám, keresi a társaságom akár online. (szóval itt járok).

Tudom vannak olyan palik akiknek valahogy úgy alakult az élet hogy tapadtak a lányok rájuk, azok ezt úgysem értik meg. Pedig nem vagyok csunnya, nem vagyok kövér sem, munkám is jó, több mindennel is foglalkozom, sok minden érdekel, szerintem szerethető is vagyok, ám valahogy nem megy ez a dolog egyelőre. És azért a kor az egyre nagyobb súllyal bír (sürgetésileg).

2019. febr. 27. 22:25
 1/6 anonim ***** válasza:
Én már 40 felett leginkább sehol, reménytelen és jobb is egyedül. :)) F
2019. febr. 27. 23:15
 2/6 anonim ***** válasza:

Akkor a tobb mindennel foglalkozom c. hobbijaidrol csinalj egy vlogot a youtube-on angolul, ha magas szinten uzod. Vagy tutorialt.

Csak hogy tudja a jonep, milyen jo dolgokkal foglalkozol :)

2019. febr. 28. 00:23
 3/6 anonim ***** válasza:
Bivalybasznádon nehéz lesz. Költözz egy nagyvárosba.
2019. febr. 28. 08:16
 4/6 A kérdező kommentje:
Van ezekről vagyis egyről, youtube csatornám is de nem vesz fel velem kapcsolatot onnan egy lány sem.
2019. febr. 28. 12:06
 5/6 A kérdező kommentje:
Ilyen téren az internet a 20 onéveseké. Nem egy 33 sracit vesznek fel a lanyok szerinten. Hacskak nem nagyon hires youtuber.
2019. febr. 28. 12:34
 6/6 anonim ***** válasza:

Hát igen, végül is Czibók is kis huszonéves... Meg Magyarósi Csaba is...

Neked a gond az agyadban van. Meg ahogy a hármas is írta, költözz el a faluból, mert a társkeresőn is látják, hogy nem Budapesten vagy valamelyik nagyvárosban élsz és azért kuka az egész. A 40-50 éves hölgyek többsége meg örül, ha tudja használni az okostelefont és nem azt fogja nézni, hogy mi a lakóhelyed. Esetleg válás után van vagy kilépne egy rossz kapcsolatból és rokkantnyugdíjas vagy akármi oka lehet, amiért potenciált lát benned.

Sok megcsömörlött városinak van romantikus tévképzete a falvakról, hogy ott milyen jól lehet élni, mert a piacon már egyre drágább minden, ott meg megtermeled magadnak, mindezt egy Vad angyal és egy Valóvilág között - ahogy azt Móricka elképzeli. És természetesen rezsid sincs annyi, hiszen a családi házak köztudott, hogy önmagukat javítják, a havat a hóevő manók, az avart pedig az avarevő manók tüntetik el és a fa is önmagát vágja ki és darabolja össze, ami olyan romantikus, mikor egy hideg téli estén ropog a kandallóban.

2019. febr. 28. 12:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!