Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Amikor arról beszéltek, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amikor arról beszéltek, hogy a nőknek csak várniuk és válogatniuk kell, azt pontosan hogy értitek?

Figyelt kérdés
Bármilyen korú, bármilyen külsejű, bármilyen élethelyzetben lévő nőkre vonatkoztatjátok ezt? A cuppogó építőmunkások jelentkezőknek számítanak? Csak mert nekem nem úgy tűnik, mintha annyira tolonganának értem a férfiak, de lehet, hogy én vagyok a hülye.
2019. febr. 26. 22:07
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
59%

Persze, mert nyilván az összes férfi kretén, míg a női oldalon csak tökéletes, angyali lények közül kell válogatnia annak a 20%-nyi nem kretén férfinek. :D

"Engem szólított már le nő, (30 F) nyilván ez nálatok fekete mágia :)"

Engem is, attól még nem ez a megszokott.

2019. febr. 26. 23:55
 12/19 anonim ***** válasza:
46%

Engem soha eletemben nem szolitott le no... Nem tudom hogy csinaljatok...

(Ha a szipus-csoves "van egy par forintod" nem szamit annak)

35F

2019. febr. 27. 00:19
 13/19 anonim válasza:
45%

várniuk kell a nőknek?

a nőknek semmire nem kell várniuk, ugyanis még egy közepesen szar nőnek is azzal megy az élete, hogy napi szinten kapja a kétértelmű megjegyzéseket, meg a fészbukos szívecskéket, és flörtöt

válogatniuk már kell, ugyanis 30-40 ilyen - nevezzük udvarlónak - hím közül, nagyon jó esetben van talán egy, aki mondjuk hasonlít is egy emberre külsőleg, és van valami esze is

a férfiaknak meg marad a szerencsétlenkedés, és a felesleges próbálkozások, pofára esések, vagy a standard, gyötrelmesen unalmas teázgatások, ahol fél óra után attól is elmegy a kedvünk, hogy egyáltalán az adott nőt elképzeljük meztelenül

(ebben egyébként fantasztikusan nagy mester a legtöbb nő, hogy az alapvető izgalmat, érdeklődést, leépítse nullára)

2019. febr. 27. 00:30
 14/19 anonim ***** válasza:
60%

Az esetek többségében a férfiak kezdeményeznek, nem a nők.

Bár sanszos, hogy nem erre gondolnak. :D

2019. febr. 27. 05:52
 15/19 anonim ***** válasza:
55%

Teljesen felesleges leírni erre a választ, mivel úgyis annyi reakciót kapunk mindig, hogy "hátrámeznemigazám". És ez így nagyon gáz. Elvileg itt egy csomó nő iránt nem érdeklődik senki. Kezdjük azzal az aprósággal, hogy férfiként pár naponta kapok privát levelet férfiaktól és nőktől úgy, hogy a koromat sem szoktam kiírni és társat sem keresek. Ezek után, ha egy nő arról mer panaszkodni, hogy nincs nála jelentkező, akkor igazából a vicc kategóriába esik.

De, nézzük a való életet. Vegyük elő az ismerősi körömből bármelyik átlagos, szürke kisegér lányt. Van bőven ilyen, rengeteggel beszélgettem. Náluk szépen előjött az a vicces ellentmondás, ami itt is jelen van.

Egyrészt, szeretnek panaszkodni, hogy nem találnak senkit. Ők nem kellenek senkinek, nem jön össze egy pasi sem, milyen szörnyű nekik... Huszonévesen arról panaszkodnak, hogy egyedül fognak meghalni. Sőt, ilyen szövegeket már 18 éves lányoktól is hallottam.

Másrészt, mellette küldözgetik a tinderes beszélgetésekről a képeket, meg arról, hogy facebookon is írogatnak nekik random srácok. Nem csak zaklatók és hasonlók, hanem jól kinéző srácok, akikkel el is dumálgatnak ezek a lányok. Bónusz, hogy soknál közös ismerősök is vannak, aki akartak kapcsolatot, de ők sorban kikosarazták őket.

Remélem érzed, hogy saját magukat ütik mondataikkal.

Én meg elég nyers vagyok, szóval amikor épp elegem lett a "nemkelleksenkinek" panaszkodásból, szeretem szembesíteni az embereket a saját mondataikkal. És ilyenkor szokott jönni az a mondat, amitől minden épeszű férfinak és nőnek leszakad a feje. Tudod, hogy mit szoktak válaszolni, amikor elmondom, hogy vannak jelentkezők? Azt, hogy: DE AZ NEM OLYAN.

Érted, dumálgatnak velük, flört is megy szépen, jó partik is lennének a srácok (egy részük 1-2 hónapon belül össze is jött más lánnyal), de ők NEM OLYANOK. A kérdésre, hogy milyen az olyan, még egynek sem sikerült értelmes és összeszedett választ adni.

És igen, ők is nyomják az olyan jellegű szövegeket, hogy "Csak mert nekem nem úgy tűnik, mintha annyira tolonganának értem a férfiak, de lehet, hogy én vagyok a hüe."

A helyzet az, hogyha egy nő minimálisan is ad magára, akkor jönnek sorban a pasik és tényleg csak válogatnia kell.

Pár fenti hozzászóló szintje meg... Tényleg nagyon röhögtem :D Egyszer azt írják, hogy a pasiknak nincsenek igényeik és minden nőre rányomulnak. Aztán, ha épp a kérdés szempontjából más kell, hirtelen azt írják, hogy a férfiaknak ennyi éves meg gyerektelen nő kell.

2019. febr. 27. 06:21
 16/19 anonim ***** válasza:
39%

15-ös. Jaj, nem tudtad? Itt minden nő szuper szerető, szexmániás Teréz anya, tele romantikával, gondoskodók, esténként vérmes vadmacskák. Ezzel szemben a férfiak nullák, semmi tapasztalattal, a nők szerint bárhol, bármikor lehet ismerkedni, a sikertelenség oka a lúzerség. A lányok alig várják hogy végre megszólítsa őket egy átlag srác, nekik bárki jó aki rájuk mosolyog.

Szexben bármit teljesítenek ami a barátjuk/férjük fejéből kipattan, mert hát a nők ilyenek. Egy kényeztető orállal kívánnak jó reggelt, majd délben egy lopott órában valami izgalmas helyen megint egy szex, este viszont meleg vacsorával és egy "jó estét" csodálatos szeretkezéssel zárja a napodat. Óóó, hát balga fiúk, férfiak. Ilyen nők vannak mindenhol, de ti tezsetosza hozzáállással megtagadjátok magatoktól a főnyereményt.

2019. febr. 27. 06:55
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Mivel a férfiak ízlése jóval különbözőbb, mint a nőké, minden nő sok férfinak tetszik, és akadnak köztük normálisak is. Minden nőnél kezdeményeznek is rendszeresen, legfeljebb olyan lehet, hogy egyik jelentkező sem néz ki elég jól ahhoz, hogy az adott nő férfinak tekintse.
2019. febr. 27. 07:54
 18/19 anonim ***** válasza:
59%
Úgy értjük pl. hogy van egy nő a munkahelyemen, egy teljesen átlag külseje van, mégis rajtam kívül 3 ember próbált vele összejönni, meg még ki tudja mennyi, akiről nem tudok. Ezzel szemben egy átlagos férfinak hány nő küld legalább egy halovány jelet, hogy lenne nála esélye? Hagy segítsek: egy sem.
2019. febr. 27. 08:24
 19/19 anonim ***** válasza:
29%
Dehogy vagy te hülye, csak ronda vagy. Nem szégyen az.
2019. febr. 27. 10:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!