Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért jön be jobban a nőknek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért jön be jobban a nőknek a rámenős chatelés inkább?

Figyelt kérdés
Régebben annó ilyen átlagos szöveggel, normálisan, kedvesen írtam rá lányokra, elég kevés sikerrel. Azóta változtam és manapság egy kreatív kezdés, kis duma, tudatom vele nem szó szerint hogy bizony belógatnám a lompost, kis szemtelenség, és már kis beszélgetés után randira hívom őket. Úgy vettem észre ezzel sokkal nagyobb a siker, ennek mi az oka? Erre van magyarázat? 20F
2019. febr. 26. 03:42
 1/10 A kérdező kommentje:
Es nem, nem pi@akkal beszélek. Teljesen normális lányokkal sokszor. Egyetemisták is satöbbi.
2019. febr. 26. 03:44
 2/10 anonim ***** válasza:

Nagy számok törvénye...

Másrészt nem tudják szerintem hová tenni, ha kedvesen fárasztod őket. Van belőlük elég. Engem is irritálna, ha nő lennék. Inkább nem is válaszolnak. Így meg legalább tudják, hogy mire megy ki a játék és ez imponál nekik, vagy legalábbis egy bizonyos rétegnek.

2019. febr. 26. 06:44
 3/10 anonim ***** válasza:
Attól még hogy valaki egyetemista, még szerethet ....ni. :)
2019. febr. 26. 06:45
 4/10 anonim ***** válasza:
56%
Mert a nőknek nem a kedvesség kell, hanem hogy jól meg legyenek ba szva.
2019. febr. 26. 07:36
 5/10 anonim ***** válasza:
hát nálam ilyen alpári dumával nem lenne esélyed,én ezek szerint a kivételhez tartozom.
2019. febr. 26. 08:30
 6/10 anonim ***** válasza:
44%
Nem éppen rámenős, hanem inkább kezdeményezős, határozottabb viselkedés férfiaktól. Ez az igény klasszikus, de ha jobban megismered a nőket (kalandokkal nem lehet), akkor érteni fogod, hogy ez így normális.34N.
2019. febr. 26. 10:15
 7/10 anonim ***** válasza:

Áh, akkor megvan hogy a nők miért az ilyen tirpák 1 bites kretén barmokat szeretik. :D Mert az férfias. :D

ómájgád... :DDD

2019. febr. 26. 11:01
 8/10 A kérdező kommentje:
De milyen duma? Nem azt írom neki szia megduglak, ennyire barmok ne legyetek már. Semmi ilyen dumát nem mondok, csak éreztetem a lánnyal hogy tudja mi a szándékom. Idioták.
2019. febr. 26. 11:11
 9/10 anonim ***** válasza:
Kérdező: [link]
2019. febr. 26. 11:20
 10/10 A kérdező kommentje:
Nem kell tipp, tekintve hogy minden hétvégén más csajt tudok felszedni kb 🙂 de koszonom.
2019. febr. 26. 11:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!