Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok, nektek mennyire fontos az allando chateles?
Van egy lany akit nemreg ismertem meg. Tobbszor is talalkoztunk, akkor nagyon is ugy tunt, hogy bejovok neki. Sajnos ugy alakult, hogy ket hetig nem tudunk talalkozni mivel en en nemetorszagban vagyok o pedig franciaorszagban...csupan ket hetig. A problemam, hogy nekem nem nagyon megy a chateles. Neha rairok, hogy megkerdezzem hogy erzi magat meg ilyenek, de komolyan beszelgetni en nem tudok interneten mert szemelytelennek tunik. Most felek, hogy maskent fog viszonyulni hozzam.
Nem vagyunk tinik, 25 felettiek vagyunk mindketten.
En konkretan idegbajt kapok tole.
Az ilyen embereknek nincs semmi dolguk csak lezengenek?
Nekem egyáltalán nem fontos. A 2-3 legeslegközelebbi barátommal szoktam gyakrabban chatelni de velük sem állandóan. Van amikor sokat, van akikor egész keveset. Nem igénylem annyira mert ha személyesen találkozunk úgyis mindent megbeszélünk.
Többi baráttal, ismerőssel meg szinte egyáltalán nem beszélek neten (olykor-olykor előfordul) velük is inkább személyesen.
Én speciel nem tudnám elviselni ha valaki ezt számonkérné rajtam. Volt egy barátom aki ha nem írtam neki vissza szinte rögtön valami teljesen érdektelen dologra kiakadt és másoknak irogatott hogy vajon mi bajom van vele. Ez is nagyban hozzátett a dolog megromlásához.
Ha valaki emiatt tart érdektelennek/másmilyennek azt érdemesebb hagyni mert ha nem tudja elfogadni hogy neked nem pálya ez a netes beszélgetés az a későbbiekben is gondokat okozhat.
Nekem fontos. :)
De akkor hívd fel messengeren, ott ingyen van.
Nekem fontos. A chatelés egyszerű, kötetlen, nem kötelező pár másodpercen belül válaszolni ezért szeretem. De ha neked jobban megy a szóbeli kommunikáció akkor hívd fel.
Vagyis előbb mondd el neki, hogy jobban preferálod és szívesen beszélgetnél inkább úgy vele.
Ha érdekled örülni fog neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!