Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Diplomás férfiak, összejönnétek olyan lánnyal, aki csak bölcsészként végzett?
Figyelt kérdés
Ha mondjuk értelmes, intelligens, több nyelven beszél (akár 5-7), akár külföldön is diplomázott, de csak bölcsészkaron (nyelvszak) végzett.
Kizáróok, hogy nem járt ki egy "normális" egyetemet, és így maximum a mekibe lesz jó?
(itteni véleményeket idéztem)
2019. febr. 26. 09:00
21/22 anonim válasza:
Amúgy meg ez a kérdés olyan , hogy megkérdezem a hajléktalant , hogy adjak e neki egy üveg whiskyt mire azt mondja csak alkohol legyen . Remélem érthető a példa. Azt kivánom a kérdezőnek hogy találjon egy építősz mérnők férfit de jó 120 kiló zsirral vagy 50 kilós csontos harcsa bajuszos értelmiséget. A férfiak többségét ezzel a diplomás dolgoddal elfogod riasztani.
22/22 anonim válasza:
A kiszemeltem nyelvszakos volt a bölcsészkaron. 5 nyelvet beszél és csapat vezető egy multinál. Nagyon is okos, művelt intelligens lány. Lehet hogy ő nem tudta volna elvégezni az én szakomat de hogy én se az övét az is biztos. Ettől szép az élet hogy különbözőek vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!