Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Diplomás férfiak, összejönnéte...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Diplomás férfiak, összejönnétek olyan lánnyal, aki csak bölcsészként végzett?

Figyelt kérdés

Ha mondjuk értelmes, intelligens, több nyelven beszél (akár 5-7), akár külföldön is diplomázott, de csak bölcsészkaron (nyelvszak) végzett.

Kizáróok, hogy nem járt ki egy "normális" egyetemet, és így maximum a mekibe lesz jó?

(itteni véleményeket idéztem)

2019. febr. 26. 09:00
1 2 3
 11/22 anonim válasza:
84%
Hidd el mérnökinfósként is volt olyan csaj szaktársam akiről csak lestem, hogy egyáltalán hogy képes rá, hogy levegőt vegyen egyedül. Ez még nem jelent az ég világon semmit. Olyan emberrel is hozott már össze a sors akinek nem volt diplomája mégis sok ember irigyelhetné meg az intelligenciáját és a műveltségét. Másrészről meg egy jó pszichológusnak böffentesz két mondatot és rögtön megmondja, hogy azért van kisebbségi komplexusod és nézel le másokat a végzettségük miatt mert kiskorodban elnyomtak és így próbálod ezt kompenzálni, hogy végre egy kicsit te is felsőbbrendűnek érezd magad.
2019. febr. 26. 10:41
 12/22 anonim ***** válasza:
24%
Engem igazából jobban zavar egy diplomás lány esetenként. Nem mindig történik meg hogy ilyennel találkozok, de rengeteg nő van aki a diplomája miatt túlértékeli önmagát. És mivel nehezen bírom elviselni az okoskodó nőket ezért szívesen ismerkedek olyannal aki értelmes, kedves, jó indulatú és nincs diplomája. F/28
2019. febr. 26. 12:05
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Egy nyelvszakos ismerősöm sem mekiben helyezkedett el... mind multiknál dolgoznak jó pénzért. A nyelvtudás amúgy az egyik legnagyobb kincs jelenleg ebben az országban, rengeteg kaput kinyit. Nem tudom, hol élnek, akik még mindig azt hajtogatják, hogy a bölcsészek csak gyorsétterembe jók, gondolom nekik nincs bölcsész ismerősük, csak azt hajtogatják, amit a média közvetít feléjük. Az ő "normális" diplomájuk nem adott nekik egy csepp kritikus gondolkodást sem :)
2019. febr. 26. 12:55
 14/22 anonim ***** válasza:
0%
Büfészakos koloncot köszi nem.
2019. febr. 26. 14:00
 15/22 anonim ***** válasza:
Szerintem még olyannal is aki egy eladó szakmunkást végzett.. Kicsit beteg a gondolkodásod kérdező.
2019. febr. 26. 16:44
 16/22 anonim ***** válasza:
Perzse. Én egy utcaseprő lánnyal is összejönnék, ha legalább átlagos a külseje és kedves, tök mindegy mi a végzettségem. Férfi vagyok.
2019. febr. 26. 16:53
 17/22 anonim ***** válasza:
Igen.
2019. febr. 26. 20:39
 18/22 anonim ***** válasza:
A szakmunkás lányokkal is össze jönnek hidd el !
2019. febr. 26. 21:22
 19/22 anonim ***** válasza:
Kérdező te normális vagy? A bölcsészkar mióta "csak"? Az nem egyetemi kár talán? Egy komoly nyelvszak nem könnyű szak. És nem éppen a Mekiben szokás utána dolgozni.
2019. febr. 26. 21:37
 20/22 anonim ***** válasza:

A nyelvszakosok nem a mekiben güriznek, hanem kényelmes irodán vannak általában, főleg turisztikában.

Forrás: Én, csak én férfiként vagyok ott :P, az állomány nagy része nő (és okosak!).

2019. febr. 26. 22:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!