Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ugye milyen jó ötletem támadt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ugye milyen jó ötletem támadt?

Figyelt kérdés
Hosszas gondolkodás után jutottam erre az elhatározásra. Nem tartom magamat vonzó pasinak és ezt a női nem tagjai is világossá teszik számomra (nem néznek rám, mintha ott sem lennék), ugyebár én nem kezdeményezem náluk mert labdába sem rúghatok de sajnos életem végéig biztosan lesz egy két alkalom amikor a nők közelednének felém. Tehát úgy döntöttem, hogy elzavarom ilyenkor őket és ha szimpatikusak számomra akkor sem engedem meg nekik, hogy közel kerüljenek hozzám. Ezzel nekik teszek jót mert nem kell majd szégyenkezniük senki előtt sem, hogy egy magamfajta visszataszító emberrel vannak egy társaságban vagy párkapcsolatban.

2019. febr. 24. 20:45
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
Szerintem kiváló ötlet. Biztos ami biztos, még kasztráld is magad, halál komolyan.
2019. febr. 25. 00:33
 12/30 anonim ***** válasza:

Ez a Balázsozás annyira uncsi már. Minket is Balázsoztak már.😀

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..

Komolyan, haladjátok már meg.

2019. febr. 25. 01:41
 13/30 anonim ***** válasza:
58%
Helyes meglátás. Idővel közelednek majd, mert a szépségük hirtelen, exponenciálisan fog beszakadni egyik évről a másikra. Sokkal jobban szorítja őket az idő, sokkal jobban sújtja őket az öregedés, az időskori elszegényedés. Nem kell kegyelmezni nekik. Neked sem volt kegyelem amikor dölyfös pofával levegőnek néztek fiatal férfiként.
2019. febr. 25. 13:58
 14/30 anonim ***** válasza:

Ember, ha eleve ugy allsz hozza, hogy ugysem fog sikerulni senkivel, mert labdaba sem rughatsz mellettuk, akkor az ugy is lesz.

Es nagyon felreerted, amit mondok, ha ezt megnyugtataskent fogod fel. Ilyen idiota otletet reg hallottam mar. Ha vegre valaki nyitna feled, akkor szerintem nem szegyenkezne miattad, okoskam. Azert nyit, mert bejossz neki, te bunko. Te meg erre komolyan eluldozned?

Gondolkozz mar, ember.

A kinezet egyebkent sem minden, mondom ezt ugy, hogy en sem vagyok egy Casanova. Az onbizalom a kulcs, ha az megvan, minden megvan.

Kapd ossze magad, te taho, es felejtsd el ezt az otletet.

2019. febr. 25. 21:15
 15/30 A kérdező kommentje:
Úgysem fog felém nyitni senki sem.
2019. febr. 25. 21:31
 16/30 anonim ***** válasza:
Nyitom már!
2019. febr. 26. 05:25
 17/30 anonim ***** válasza:
Ez az a hozzaallas, amirol beszelek, de valojaban csak kifogasokat keresel. Ha rosszul nezel ki, azon valtoztathatsz. Vagass magadnak egy jo frizurat, jarj el kondizni, hordj normalis es jol passzolo ruhakat. Barmin tudsz valtoztatni. Nem nez ki jol az arcod? Novessz szakallt. De ha csak azert jottel ide, hogy nyavajogj az eletedrol, akkor inkabb ne is gyere. Valtoztass. Az egesz csak rajtad mulik, nem a nokon, nem rajtunk. Te dontod el, mit kezdesz az eleteddel.
2019. febr. 26. 12:23
 18/30 A kérdező kommentje:
A szakállam sajnos nem nő rendesen, sportolni pedig már régóta sportolok. Egyszerűen nem járok el sehova sem.
2019. febr. 26. 15:13
 19/30 anonim ***** válasza:
Akkor menj! Mit veszithetsz? Legfeljebb lesz egy felejtheto ested egy barban. Barataid biztosan vannak, ha nem, akkor a sporttal nagyon konnyen szerezhetsz parat. Menj bulizni, ismerkedni, akar az utcan is beszelgethetsz ismeretlenekkel, tok jo dolog, nem harapnak.
2019. febr. 26. 16:37
 20/30 A kérdező kommentje:

Nincsenek barátaim. Akik voltak már külföldön vannak, ritkán találkozunk.

Edzeni egyedül szoktam.

2019. febr. 26. 16:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!