Támadt egy olyan remek ötletem hogy mosogatószert rakok a tepsire mielőtt berakom a mosogatógépbe, most úszik a konyha mit tegyek?
Nem jött le a tepsiről a cucc, hulla fáradt voltam, gondoltam beáztatom így, hogy rakok rá mosogatószert hátha hatékonyabb a gép így..
Hát folyik bakker a hab mindenhonnan, már kivettem a tepsit és elmostam, újraelindítottam megint ömlik és áll a hab a gép aljába.
Most már alszik a gyerek nem akarok zörögni de holnap reggel ezzel mit kezdjek? El fog tűnni reggelre a hab?
Üresen elindítom akkor is habzani fog?
Jó ötlet volt.
Mosógéppel jártam így, többször. Ne indítsd újra. A habot azt szedd fel valami felmosóronggyal a felmosóvödörbe (még a kádban is nehezen oldódik fel sokszor). Vizet ne önts többet a habhoz, csak merd össze, mintha mondjuk tejszínhab lenne. Takarítsd ki az egész gépet, töröld ki, hadd száradjon ki, addig ne mosogass vele. Töröld ki belőle a habot, a mosószermaradványokat. Aztán áttörlöd esetleg egy sima nedves ronggyal, aztán szárad. Vagy két órát majd száradjon a végén. Ha már rászáradt a gépre belül az egész, akkor majd vizes ruhával töröld át többször, aztán meg szárazzal.
Nyugi, az ilyen dolgok mindig este történnek. Murphy törvénye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!