Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez így működhet? Szünet van a kapcsolatban, és támadt egy ötletem.
Szóval a barátommal(18, én 17) másfél éve vagyunk együtt, de most nyáron nem voltunk 2 hónapig, mert szakított velem. Csajozgatott meg ilyenek, de utána visszajött hozzám mert én vagyok neki az "Igazi", meg hogy sosem fog olyat találni mint én stb. Én ebben a nyári szünetünkben rohadt sokat szenvedtem miatta, másokkal vigasztalódtam. Az a helyzet, hogy nem sikerült teljesen túl tennem magam ezen, szóval még mindig hisztizek neki miatta, pedig már 4-5 hónapja együtt vagyunk. Ő ilyenkor meg azzal mentegetőzik, hogy én is sok dolgot csináltam akkor, ami neki fájt... de hát könyörgöm, ha ő szakított? Neki kéne tepernie értem, de nem teszi, mert fél hogy papucs lesz.
Most szünetet kértem tőle hogy kicsit átgondoljam a dolgokat, és azt találtam ki, hogy talán ha megkérném, hogy kezdjük előről...? Tehát megint meg kéne hódítania úgymond, így jó ötletnek hangzik, de kiváncsi vagyok mások véleményére is.:D
Szerintem jó ötlet.
Még szerepjátéknak is.:)
Szerintem csak csalódás lenne a dologból. Filmekben láttam pár ilyen "kezdjük elölről" megoldást, de a való életben valahogy nem tudom elképzelni, hogy megjavulhat tőle a kapcsolat.
Te - gondolom - azt várod, hogy ha újrajátszátok az első randikat, akkor visszajönnek ugyanazok az érzések. De nem fognak. Annak pont az volt a varázsa, hogy akkor még nem ismertétek (annyira) egymást, még megvolt az újdonság izgalma, bennetek volt, hogy valami nagyszerű dolog előtt álltok. Most viszont mi van bennetek? Az elmúlt másfél év frusztrációi, a külön töltött két hónap keserű emlékei, a büszkeségetek, és a görcsös akarás, hogy "márpedig helyre lehet hozni a kapcsolatot!". Másfél év után szerintem nem lehet tiszta lappal indulni, egyikőtök sem fogja elfeledni a nyarat.
Szerintem az is gyenge duma a sráctól, hogy a nyári csajozás után visszajött, "mert te vagy neki az igazi". Elég egyértelműnek tűnik ez nekem - nyáron ki akarta élvezni a szabadságot, nem akart kimaradni a haverok csajozós bulijaiból, aztán visszatért hozzád, a "biztonságos" kapcsolatba, hogy azért a tanév közben is legyen mindig csaj a közelében. Ha tényleg szeretne, akkor nyáron nem csajozott volna 2 hónapig. Mi a garancia arra, hogy jövő nyáron nem un meg téged újra, és nem vágyik megint egy kis friss csajozásra? Utána is visszafogadnád?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!