Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek ez így működhet?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez így működhet? Szünet van a kapcsolatban, és támadt egy ötletem.

Figyelt kérdés

Szóval a barátommal(18, én 17) másfél éve vagyunk együtt, de most nyáron nem voltunk 2 hónapig, mert szakított velem. Csajozgatott meg ilyenek, de utána visszajött hozzám mert én vagyok neki az "Igazi", meg hogy sosem fog olyat találni mint én stb. Én ebben a nyári szünetünkben rohadt sokat szenvedtem miatta, másokkal vigasztalódtam. Az a helyzet, hogy nem sikerült teljesen túl tennem magam ezen, szóval még mindig hisztizek neki miatta, pedig már 4-5 hónapja együtt vagyunk. Ő ilyenkor meg azzal mentegetőzik, hogy én is sok dolgot csináltam akkor, ami neki fájt... de hát könyörgöm, ha ő szakított? Neki kéne tepernie értem, de nem teszi, mert fél hogy papucs lesz.

Most szünetet kértem tőle hogy kicsit átgondoljam a dolgokat, és azt találtam ki, hogy talán ha megkérném, hogy kezdjük előről...? Tehát megint meg kéne hódítania úgymond, így jó ötletnek hangzik, de kiváncsi vagyok mások véleményére is.:D

2013. jan. 7. 02:32
 1/7 anonim ***** válasza:
Ne erőltesd a dolgot szerintem.Ha már egy másfél éves kapcsolatban ilyen gondok vannak akkor nem érdemes folytatni,mi lenne később?Szakítás,most meg szünet...Ez a kapcsolat szerintem döglődik
2013. jan. 7. 02:58
 2/7 A kérdező kommentje:
Ez igaz, hogy sokat szenvedünk, de nekem őőőő keeell és megteszek érte bármit. Mert alapból nagyon jól elvagyunk együtt, sokat nevetünk, hülyéskedünk, beszélgetünk :) És csak a büszkeségemet kellene leküzdenem. Biztos mindenki úgy gondolja hogy a szünet baromság, de én nem azért kértem mert szakítani akarok, csak végiggondolni a helyzetünket és kitalálni valamit. Úgyhogy légyszi a kérdésre válaszoljatok!:D kösziii
2013. jan. 7. 03:03
 3/7 anonim ***** válasza:
Az ilyen többször megszakított kapcsolatok általában nem szoktak jól végződni, de ahány eset annyiféle végkifejlet lehet. Azt írod, hogy te még nagyon oda vagy a srácért. Hát akkor fojtassátok, de nem kívánd tőle, hogy egyre jobban szeressen, mert így az nem fog menni.
2013. jan. 7. 03:32
 4/7 anonim ***** válasza:

Szerintem jó ötlet.

Még szerepjátéknak is.:)

2013. jan. 7. 03:52
 5/7 anonim ***** válasza:
Az ilyen mesterséges, erőltetett dolgok sosem sülnek el jól. Egyszer van egy kapcsolatban első néhány hónap. Ha azt várod vissza, akkor nincs mire várnod, nem fog visszajönni. Valami más jöhet helyette, ami ér annyit, de nem lesz olyan. Keresd másfelé az új intenzitást köztetek, de ha egyedül vagy a kereséssel, akkor nincsen jövőtök együtt sajnos.
2013. jan. 7. 03:59
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem csak csalódás lenne a dologból. Filmekben láttam pár ilyen "kezdjük elölről" megoldást, de a való életben valahogy nem tudom elképzelni, hogy megjavulhat tőle a kapcsolat.

Te - gondolom - azt várod, hogy ha újrajátszátok az első randikat, akkor visszajönnek ugyanazok az érzések. De nem fognak. Annak pont az volt a varázsa, hogy akkor még nem ismertétek (annyira) egymást, még megvolt az újdonság izgalma, bennetek volt, hogy valami nagyszerű dolog előtt álltok. Most viszont mi van bennetek? Az elmúlt másfél év frusztrációi, a külön töltött két hónap keserű emlékei, a büszkeségetek, és a görcsös akarás, hogy "márpedig helyre lehet hozni a kapcsolatot!". Másfél év után szerintem nem lehet tiszta lappal indulni, egyikőtök sem fogja elfeledni a nyarat.

Szerintem az is gyenge duma a sráctól, hogy a nyári csajozás után visszajött, "mert te vagy neki az igazi". Elég egyértelműnek tűnik ez nekem - nyáron ki akarta élvezni a szabadságot, nem akart kimaradni a haverok csajozós bulijaiból, aztán visszatért hozzád, a "biztonságos" kapcsolatba, hogy azért a tanév közben is legyen mindig csaj a közelében. Ha tényleg szeretne, akkor nyáron nem csajozott volna 2 hónapig. Mi a garancia arra, hogy jövő nyáron nem un meg téged újra, és nem vágyik megint egy kis friss csajozásra? Utána is visszafogadnád?

2013. jan. 7. 09:50
 7/7 anonim ***** válasza:
^ Ez.
2013. jan. 7. 12:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!