Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kell így túlmisztifikálni a női szüzességet?
Kiakasztóak az olyan vélemények, miszerint kizáró ok egy nőnél X korban X partner, vagy hogy szüzen illik férjhez menni, hogy "ki ne tágulj házasság előtt" (hülyeség), de a férfi nyugodtan végigmehet a fél megyén, mert neki nincs minek "elromlani".
Szerintem mindkét nemnél ugyanúgy aggodalomra ad okot a túl sok partner, nemtől függetlenül.
Viszont a 2-3-4-5 még közel sem sok.
Mondom ezt úgy, hogy 25 elmúltam, mindössze 2 partnerem volt, és remélhetőleg már nem is lesz több.
"Kiakasztóak az olyan vélemények, miszerint kizáró ok egy nőnél X korban X partner"
Hadd döntsük már el mi, férfiak, hogy kivel jövünk össze, és kivel nem. Minden nőnek szíve joga megdugatnia magát a fél várossal, nekem meg szívem joga ezen okból nem összejönni vele, és ezt a döntésemet szóban, valamint írásban is kifejezni. Senkitől nem akarom megvonni a r*b*nckodás jogát, pusztán én nem kérek ezekből a nőkből. Akkor sem, ha "megváltoztak". Szerencsére mindkettőnek joga van úgy élni az életünket, ahogy akarjuk.
Míg el nem vesztettem, én is túl nagy jelentőséget tulajdonítottam neki.
Két partnerem volt nekem is, de nem keresek alkalmi kapcsolatot, a következő (és remélhetőleg utolsó is egyben) az a férfi lesz akivel komoly kapcsolatot szeretnék.
És egyetértek, nálam kizáró ok lenne, hogyha a férfi végigdugta volna egész Magyarországot és erre még büszke is lenne.
Hadd döntsem már el, hogy milyen férfiakkal nem akarok kikezdeni.
Vicces ezt a kérdést így olvasni, miközben sorban jönnek olyan női válaszok, hogy had legyenek már elvárásai az embernek. Nos, ebbe beletartozik ez is.
A másik oldalról feltehetnéd azt a kérdést is, hogy miért olyan túlmisztifikált, hogy a férfi magasabb legyen.
Vannak férfiak, akik büszkén hangoztatják, hogy “nekik lehet, a nõknek nem”. Ez legyen a saját problémájuk, elhiheted, hogy sokan nem értenek egyet velük.
Személyszerint engem sem vonzanak a nõcsábász típusú pasik, akit igen, annak legyen a saját problémája.
Amúgy nem értem, hogy mi a problémád. Ahogy körbenézek a világban, sok nem-szūz nõt láttam, akinek nem okozott problémát a társkeresés és elkötelezõdés.
Miért kell így túlmisztifikálni egyes emberek véleményét? Komolyan fennáll ilyen probléma, hogy egy nõvel senki sem kötelezõdik el, mert nem szūz?:O Ez komoly? Melyik filmben láttad?
Tud valami csak akkor értékes ha egy másik dolog/ társadalmi réteg értékkel ruházza azt fel.
Valójában a gyémánt sem ér semmit, megkristályosodott szén csupán. De van olyan aki ezt értéknek tartja.
Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!