Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan hozzàm hasonló ember aki úgy érzi soha nem fogja elvesziteni a szüzességét? Nem rossz ebbe belegondolni?
28 évesen vesztettem el egy lánnyal, akibe akkor szerelmes voltam.
Kitartás bátya, ne add fel. Ismerkedj a nőkkel, tanulj a hibáidból és légy magabiztos.
Azok közül, amelyeket felsoroltál, valójában egyik sem te vagy.
Hagyj fel azzal, hogy címkékkel azonosítod magad, és akkor nem fogsz szenvedni. Ha pedig nem szenvedsz, akkor a kisugárzásod is sokkal jobb lesz, ergó vonzóbb leszel.
A nők a férfiak viselkedésébe szeretnek bele, nem a külsejébe.
Gondolj úgy az életre, mint egy játékra.
"Màsodlagos nemi jellegek kialakulàsa el is maradt nàlam."
Akkor miért nem mentél el legalább 18-20 éves korodig egy alapos endokrinológiai kivizsgálásra? Ennyire nem vagy hajlandó semmit se tenni magadért?
Ezek többségén tudnál változtatni, ez 100%.
Ennél már az is jobb ha elmégy qrvázni aztán legalább tudod mi az amitől nem kell félni.
A többi csak elsüllyedés a tehetetlenség mocsarában.
figyelj én 28 éves voltam, amikor elveszítettem a szűzességem, pedig már kezdtem belenyugodni, hogy soha nem fogom ezt az érzést megtapasztalni. Ráadásul egy gyönyörű nővel veszítettem el, aki szinte rámmászott én csak hagytam magam.. Így visszagondolva leginkább rajtam múlt, amiért nem történt hamarabb semmi! sosem mertem felvállalni az érzéseimet, nem mertem kezdeményezni, nem volt semmi önbizalmam, nem mertem kimondani a nőnek, hogy tetszik, kívánom, szexuálisan vonzódok hozzá, vele akarom tölteni az éjszakát! Egyszóval én voltam a hibás ezek miatt! Szóval a lényeg, meg kell tanulni figyelmen kívül hagyni az elutasítást és addig kell próbálkozni, amíg össze nem jön valakivel!
A másik viszont, hogy ne a szexre menj, hanem társat keress, a szextől önmagában nem leszel boldog :)
32/F
Jah, a szex az egy technikai dolog.
Érzelmek nélkül a racsnizásban is több fantáziát látok, mint csak úgy dugni. (Eleve a markod jóval szorosabb :D szóval csalódás lehet utána egy igazi nő) - a szeretkezés lényege teljesen más.
Ehhez viszont nem jók az alkalmi partnerek...
Arra teljesen jók, hogy belerázódj, próbálgasd milyen... a lényeg hogy vonzalom legyen, ha érzelmek nem is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!