Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van itt olyan hozzàm hasonló...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan hozzàm hasonló ember aki úgy érzi soha nem fogja elvesziteni a szüzességét? Nem rossz ebbe belegondolni?

Figyelt kérdés
Én sajnos nem vagyok jó képü, a genetikai adottsàgaim sem jók igy sosem tudtam kigyúrni magam. Màsodlagos nemi jellegek kialakulàsa el is maradt nàlam. Csoró vagyok hülye, szerencsétlen, aszociàlis, kétbalkezes. Meg vagyok róla gyözödve hogy sose fogok szexelni. Màs is van igy ezzel?? Hogy lehet ezt feldolgozni?? Hogy kell beletörödni?? Nemhogy baràtnöm nem lesz soha de még alkalmi szex se mivel egy ilyen senkinek se kell. Kvàzni nem akarok meg simàn eltudom képzelni hogy még egy igényesebb kva is elhajtana ha nincs ràm szorulva, komolyan mondom. De azt egyszerüen nem akarom. 26F

2018. dec. 16. 18:35
1 2
 11/12 Vass Regina válasza:
Igy vagyok en is csak en lany 16/L
2019. aug. 14. 01:49
 12/12 anonim ***** válasza:

#11, Kislány. Kettőt csettintesz ott fog 80 farok vibrálni az arcodban.

Ha 140 kilós csúf arcú vagy akkor is.

Mindjárt kapod a privátokat a deflorátoroktól...

2019. aug. 14. 08:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!